Field’s-skyderi: Den radikale politiker Jino Doabi vil ikke acceptere fakta

Iranske Jino Victoria Doabi, der har midlertidig opholdstilladelse i Danmark, nægter at erkende, at årsagen til Field’s-tragedien – ifølge flere medier og kilder – er, at gerningsmanden er alvorligt psykisk syg.

Mange muslimske debattører – blandt andet talsmanden fra Imam Ali Moskeen i København – Saif Shah Muhammad – med videre kørte i timerne og dagene efter angrebet i Field’s løs med historier om, at gerningsmanden “gik efter” muslimer og indvandrere, da han skød løs i storcentreret. Denne teori har vist sig at være løgn.

Se også Stram Kurs Sverige söker nya volontärer för att mediabevakningen ökar kraftigt i Sverige – får veta nya saker innan andra

Læs også Danmarksdemokraternes bulder og brag

Læs desuden Skyderi i Field’s – Quetiapine doesn’t work

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.