Mærsk-medarbejder Steen Schøn: Jeg elsker politisk vold!

Mærsks historiker – Steen Schøn – erklærer, at han “elsker” den voldlige gruppering ANTIFA. En terroranklaget organisation fra den venstreekstreme fløj. Selv hos Danmarks største erhvervsvirksomhed Mærsk omfavner man politisk vold.

Steen Schøn skjuler sit bag navnet King Ludd på Twitter.

Steen Schøn har ifølge sin Linkedin-profil stor erfaring med frivilligt arbejde. Han har været bestyrelsesmedlem i kontaktudvalget for Dansk Maritim Historie- og Samfundsforskning, og han er bestyrelsesmedlem på Kalundborg Søfartsmuseum.

Se også Åklagare har förståelse för vaktmästare som slog på polisbuss, då Stram Kurs Sveriges partiledare Rasmus Paludan brände Koranen vid moskén

Læs også Christian Valentinussen – Asger Jorn ‘s favoritmalerEfterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.