Klimaaktivist Stine Linnemann får kritik for flyrejse til Los Angeles: Fuck dem!

Den yderste venstrefløjs grønne klimaaktivister tager det ikke pænt, når deres flyrejser og CO2-udledning bliver problematiseret. Pludselig gemmer klimakæmperne sig bag anklager om racisme og kvindehad. Klimaet er desværre taberen.

Stine Linnemann er udover at være klimaaktivist også billedkunstner. Læs mere om klimahykleren Stine Linnemann her.

Læs mere om klimahykleren Maria Nørgaard Andersen fra Veganerpartiet her.

Peter Heydenreich er ifølge Wikipedia en dansk tegner og illustrator.

Se også Justitieminister Morgans Johanssons polis använde 1,7 miljoner kronor, för att bevaka en tom industrigata några timmar när Rasmus Paludan och Stram Kurs Sverige brände Koranen

Læs også Danske drenge oplært til kulturelt selvhad

1 Kommentar på "Klimaaktivist Stine Linnemann får kritik for flyrejse til Los Angeles: Fuck dem!"

  1. Når det kommer til stykket, så er den frelste venstreekstremistiske brigade, sammen med deres gode venner fra den korporate verden, den i særklasse mest intolerante overfor anderledes tænkende i det hele taget. Og det bliver værre og værre.
    Det er godt nok også noget værre noget at blive afsløret på den måde- alle vi “misogynister og racister” burde naturligvis have forbud mod overhovedet at kunne ytre os, lader til at være meningen- som sædvanlig, når venstreekstremister og/eller firmafolk kommer med løsningsforslag til hvordan verden skal blive bedre..
    En særdeles farlig udvikling- især med hensyn til venstreekstremisternes nyslåede samarbejde med de mange firmafolk fra øverste hylde, der i de senere år er blevet nyfødt som venstreekstremister, miljø- og klimafrelsere, “anti”-racister, coronastats-Gestapo-tilhængere og meget andet fra den totalitære skuffe.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.