Mærsk-historiker Steen Schøn: Bruger afføring som retorisk våben!

Mine afsløringer af de såkaldte klimaaktivisters hykleri har gjort mange sure. Her bliver jeg angrebet af en magtfuld historiker fra den globale Mærsk-koncern. Jeg har aldrig mødt Mærsks historiker Steen Schøn, der betegner undertegnede og mine følgere på de sociale medier som afføring.

Se også Multikulturelle Middelfart: Sajad forsvarer udenlandske butikstyve – Kan være de havde ‘en dårlig dag’

Læs også Universitet fördömer Rasmus Paludans Koranbränningar

Læs desuden Ekskonen om forfatter Kristian Ditlev Jensen: – Jeg her har ladet min empati fodre på en gøgeunge 

1 Kommentar på "Mærsk-historiker Steen Schøn: Bruger afføring som retorisk våben!"

  1. Og her er min besked til Steen Schøn:
    Dit firma behandler jeres medarbejdere som umyndiggjort kvæg, med jeres svinske vaccinationstvang og dårlige arbejdsbetingelser for de ansatte.
    Og det er sjovt nok som de kraftigste angreb mod dem, der kritiserer det gigantiske hykleri hos venstreekstremisterne, lige netop kommer fra de øverste luftlag i det danske erhvervsliv. Særdeles symptomatisk for hvordan Mærsk har placeret sig i kampen om hvordan fremtidens samfund skal se ud- nemlig på den eklatant forkerte side, sammen med de totalitære og venstreekstremisterne.
    Din debattone er ekstrem- og ekstremt svinsk- og du medvirker til den voldsomme hetz mod friheds- og fædrelandselskende danskere, der kritiserer masseindvandringen og det konstante og vedvarende tab af frihedsrettigheder her i landet. Rettigheder, som dit firma med jeres medvirken til coronastats-nazismen er kraftigt medvirkende til at afskaffe!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.