Afsløring: B.T. bruger venstreekstremisten Henrik Kramselund som ‘ekspert’

De statsstøttede medier formidler venstreorienterede holdninger, når de bruger røde ekstremister som ekspertkilder. Her er det Henrik Kramselund Jereminsen fra Frie Grønne, der optræder som it-ekspert i B.T.

Henrik Kramselund er underviser på KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Se også Datede fødevareminister Rasmus Prehn og journalist Sanne Fahnøe på skatteydernes regning? 

Læs også Just nu live video: Rasmus Paludan bränner Koranen i Skärholmen under Stram Kurs Sveriges valmöte – en person greps nyss i direktsändning av Polis

1 Kommentar på "Afsløring: B.T. bruger venstreekstremisten Henrik Kramselund som ‘ekspert’"

  1. Endnu et glimrende eksempel på hvordan den yderste venstrefløj og erhvervslivet har et fint samarbejde om undertrykkelse af den almindelige borger og dekonstruktion af det vestlige samfund og den økonomiske model, som har været årsag til Vesteuropas fremgang i mange årtier. En fremgang, som de totalitære og deres venner nu har fået bremset fuldstændigt, og fået afløst af en blanding af korporatistisk fascisme, iblandet stærkt venstreekstremistiske og selvdestruktive elementer, sammen med de nuværende politiske magthaveres meget stærke autoritære tankegang og styreform.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.