Efter overfald på sidste skoledag: Drop medlidenheden med medieeliten, den har selv bedt om mere multikultur

TV 2-redaktøren og filminstruktøren Dorte Høeg Brask klager sin nød, fordi hendes datter er vidne til et voldsomt gruppeoverfald. Dorte Brask tilbageholder på kynisk vis signalementet af gerningsmændene og vil kun udlevere det “bagom”.

André Bentsen, der er journalist på mediet Østerbro Liv, skriver om overfaldet:

“Det startede både godt og sjovt med karameller og barberskum, da de lokale skoler fejrede sidste skoledag onsdag i Fælledparken.

Men pludselig blandede en stor gruppe unge mænd sig, for at stjæle blandt andet en Soundbox.

Det førte til flere brutale overfald og flere politianmeldelser, men da politiet nåede frem, var gerningsmændene væk. Derfor beder politiet nu borgerne om hjælp.”

*

Dorte Høeg Brask har talt med journalist på B.T. Pernille Magaard Bøgh:

“»Der er sket en forråelse og måske større hensynsløshed. Og det bekymrer mig.«

Ordene kommer fra Dorte Høeg Brask. Hun er mor til en datter på 15 år, der onsdag fejrede sidste skoledag og blev vidne til brutale overfald i Fælledparken i København.”Se også DR-vært Flemming Møldrup kender ikke typen

Læs også Skoldhed filmpremiere: ‘Fahnøe og Ministeren svinger Dankortet’

1 Kommentar på "Efter overfald på sidste skoledag: Drop medlidenheden med medieeliten, den har selv bedt om mere multikultur"

 1. De bider sig selv i halen, disse mennesker. De har selv været instrumentale i at skabe de tilstande, der har muliggjort sådanne overfald, både med deres stemme til valgene og med deres indvandringsvenlige og islamofile opførsel og holdning, samt medvirken til både psykisk og fysisk forfølgelse af alle, der ikke støttede og deltog i projektet.
  Spørgsmålet er til gengæld om de egentlig ikke alle sammen burde have deres skolepenge tilbage. De er jo tydeligvis ikke i besiddelse af logisk sans. Når man er med til at skabe grobunden for en fortsat massiv muslimsk indvandring, så må man da via sin islamofile holdning og logiske sans stå inde for at godkende sådanne overfald, for det er en naturlig del af islam at tage afstand fra alle folk, der enten er “vantro” eller opfører sig u-islamisk.
  Det er simpelthen en del af pakken.
  Men det lader til at det går de islamofile danskere åbenbart alligevel ikke ind for?..
  Når man har sagt A, må man også sige B. Ellers svigter man jo sit projekt- og det projekt går jo så tilsyneladende ud på at bringe så mange muslimer som muligt til Danmark- men åbenbart uden at godkende hele den pakke, der følger med islam.
  Når det så bider dem i nakken, så er de helt uforstående. Utroligt.
  Tænk hvis man kunne få vedtaget en lov, der gjorde vælgerne økonomisk ansvarlige for de love, som politikerne vedtager! Så hvis det parti, de stemmer på, er med til at vedtage love, der koster mange penge, så skal de mennesker, der har stemt på de deltagende partier, betale for lovens udgifter, hvis det belaster samfundsøkonomien!
  Uha uha for en vælgerflugt der ville komme, når alle de magthavende partiers vælgere fandt ud af hvor meget deres utopier og luftkasteller koster andre mennesker..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.