Muslimer og venligboere fylder på Twitter; de er en del af en troldefabrik

Det er kommet på mode blandt MENAP-migranter og islamofile venligboere at skrive det samme igen og igen på de sociale medier. De ejer ikke selvstændige meninger, men er tydeligvis en del af en centralt styret troldefabrik.

Susanne Zimmer fra Frie Grønne (tidligere Alternativet), Rajesh Holmen fra Frie Grønne (tidligere SF), Lejla Kadriu, Nanna Høyrup – folketingskandidat for Alternativet, palæstinenseren Laila Belhaj og Elise Bjerkrheim fra Frie Grønne mener alle det samme på Twitter.

Elise Bjerkrheim er ikke bare enig med Susanne Zimmer, Rajesh Holmen, Lejla Kadriu, Nanna Høyrup og Laila Belhaj. Hendes tweet har nøjagtig samme ordlyd.

Laila Belhaj er ifølge sin Twitterprofil: “palestine, civil, climate and Human Rights Activist. Founder of Stop Diskrimination and Muslim Lives Matter DK”.

Nanna Høyrup er ifølge sin Twitterprofil: “Vuggestuepædagog, debattør og folketingskandidat Alternativet.”

Lejla Kadriu citerer både højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg og præsten Martin Niemöller på sin Twitterprofil.

Rajesh Holmen er folketingskandidat for Frie Grønne. Han har tidligere forsøgt sig i SF.

Susanne Zimmer blev valgt til folketinget for Alternativet, men er i dag “Folketingsmedlem “Frie Grønne – Danmark nye venstrefløjsparti””.

Se også Aabenraa: Kvinde overfaldet af ‘en udlænding’, da hun ville hente ubetalt scooter, politiet var ligeglad

Læs også Stram Kurs Sverige ifrågasätter om Kristianstads imam arbetar för integration2 Kommentarer på "Muslimer og venligboere fylder på Twitter; de er en del af en troldefabrik"

  1. nej tak væmmeligboerne og muslingerne

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.