Skræmmende mange danskere støtter antidemokratiske Antifa

Antifa’s angst for (vestlig) kulturel appropriation ved organisationens 1. maj-arrangement Bryd ikke sammen bryd ud er i sig selv bizar. Men hvad, der er langt værre, er, at 734 personer har liket Antifa’s Facebookside.

Hvordan kan 734 personer støtte, hvad der i praksis er en terrororganisation, der virker ved vold mod politiske modstandere?

Enhedslisten er nært forbundet til den ekstreme og voldelige organisation ANTIFA – Antifacistisk Aktion.

Pelle Dragsted fra Enhedslisten har været medlem af Antifa i en årrække, og for få år siden betalte Enhedslisten for Antifa’s rejser til deres voldelige aktioner. Et medlem af Enhedslistens folketingsgruppe udtalte i den forbindelse til medierne:

“Enhedslistens lokalafdelinger bør samarbejde med en organisation som Antifascistisk Aktion.”


Antifa trykker klistermærker af deres ‘fjender’, kalder dem fascister og hænger dem op på gaderne i Enhedslistens højborg, Nørrebro i København. Antifa sender trusselbreve, og Antifa truer politiske modstandere til at flytte fra Nørrebro. Alligevel er Antifa populær langt ind i Enhedslistens rækker.(Illustration: Negerkonge)

Se også DR’s mærkelige prioriteringer: Negerkonge er stødende; arabisk gruppevoldtægtsmand og bandemedlem er okay 

Læs også Mette Frederiksen har lovet at hjælpe Ukraine med minerydning; Mette Frederiksens bror Per Frederiksen lever af at sælge minerydningskøretøjer af den type, der er brug for i Ukraine

2 Kommentarer på "Skræmmende mange danskere støtter antidemokratiske Antifa"

  1. sæt antifa på terrorlisten

  2. Antifa er skræmmende nok, men for mig er det dog mere skræmmende, at når Rasmus Paludan er emnet på Politikens og lignende Fb-sider, mener et stort flertal af de tilsyneladende pæne borgere i kommentarfeltet i bedste fald, at han ikke bør have demonstrationsret eller politibeskyttelse, en del tilmed, at han bør smides i fængsel.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.