Mette Frederiksen har lovet at hjælpe Ukraine med minerydning; Mette Frederiksens bror Per Frederiksen lever af at sælge minerydningskøretøjer af den type, der er brug for i Ukraine

På billedet herunder ses Per Frederiksen – statsminister Mette Frederiksens bror.

Per Frederiksen arbejder for Hydrema Export.

Den maskine, der ses i baggrunden på Per Frederiksens Linkedin-profil, er den vestlige verdens mest udbredte minerydningsmaskine. Den er udviklet til rydning af panserminer, og den er ifølge en person med kendskab til det danske forsvar specielt designet til netop den type landskab, der p.t. kæmpes i i Østukraine.

For en uge siden var Mette Frederiksen i Ukraine, hvor hun lovede, at Danmark foruden våben fremover vil hjælpe Ukraine med minerydning.


Per Frederiksens Linkedin-profil kan ses her. Af profilen fremgår følgende om Per Frederiksen:

“Experienced Military with a demonstrated history of working in the machinery industry. Skilled in Customer Service, Engineering, Business Development, Integration, and Electronics. Strong professional graduated from Tech college Aalborg.”

Hydrema, hvor Per Frederiksen er ansat, “fremstiller banebrydende maskiner indenfor minerydning”. Mere på Hydrema’s hjemmeside.

(Foto af minerydder: Hydrema)

Se også Korankravaller

Be the first to comment on "Mette Frederiksen har lovet at hjælpe Ukraine med minerydning; Mette Frederiksens bror Per Frederiksen lever af at sælge minerydningskøretøjer af den type, der er brug for i Ukraine"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.