Mette Frederiksens chefredaktør: Danskerne skal betale for muslimske imamer

Niels Jespersen – chef for Socialdemokratiets medie ‘Netavisen Pio’ – mener, at skatteyderne skal betale for en islamisk imam-uddannelse. Danskerne skal også aflønne de muslimske imamer.


Også den afghanske politiker Yasser Ghanbari plæderer for en skatteyderfinansieret imamuddannelse.

Netavisen Pio blev etableret i 2012 af en personkreds, der talte blandt andet Mette Frederiksens personlige ven, Henrik Sass Larsen. Henrik Sass Larsen er siden blevet afsløret som drikfældig og psykisk sårbar – og med tvivlsomme relationer til den kriminelle underverden.

 
I 2018 blev det afsløret, at Netavisen Pios chefredaktør havde deltaget i flere interne afdelingsmøder hos Socialdemokratiet. Det blev også afsløret, at Netavisen Pios øverste chef, Jens Jonatan Steen, ved flere lejligheder havde modtaget penge og betalinger direkte fra Socialdemokratiet.

Den nuværende chefredaktør for Netavisen Pio er den socialdemokratiske politiker, Niels Jespersen. 
Chefredaktør Niels Jespersen har også politiske drømme i Socialdemokratiet. Han forsøgte i 2018 uden held at blive opstillet som socialdemokratisk folketingskandidat i Roskilde. Partiets øverste ledelse, med Mette Frederiksen i spidsen, havde set sig ond på den daværende kandidat i Roskilde-kredsen. Derfor ønskede partitoppen at udskifte deres modstander med Niels Jespersen. Det røde kupforsøg lykkedes ikke, og Niels Jespersen fik i stedet et vellønnet job som chefredaktør på Netavisen Pio.


Det er i dag ikke unormalt, at danske partier driver deres egne medier. Dansk Folkeparti har for eksempel åbent fortalt om sit medie Dit Overblik. Mens Mette Frederiksen og Socialdemokratiet ved flere lejligheder har prøvet at fraskrive sig ansvaret for Netavisen Pio.

Se også Svensk politi ligger, som det har redt 

2 Kommentarer på "Mette Frederiksens chefredaktør: Danskerne skal betale for muslimske imamer"

  1. Bare vent og se- de skal nok få flertal for dette og realisere planerne om at danskerne (også) skal betale for imam-uddannelsen. Og hvis ikke, så lusker de det ind af bagdøren.

  2. Folketinget bliver mere og mere lusebefængt.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.