Kendt DR-vært går amok: Rasmus Paludan er en galning

I 27 år har danskerne fodret den ræverøde DR-vært Jesper Theilgaard med licenspenge. Jesper Theilgaard er stærkt islamofil, og han beskriver sin politiske modstander – Rasmus Paludan – med nedværdigende skældsord.

Vejrvært Jesper Theilgaard er langt fra den eneste repræsentant for medieeliten, der ikke bryder sig om Rasmus Paludan. For eksempel mener TV 2 Nyhedernes journalist Søren Juhler, at Rasmus Paludan bør spærres inde.

Se også Polisen ljög för media om anmälan mot Stram Kurs partiledare Rasmus Paludan

Læs også “Tack, herr Paludan”

4 Kommentarer på "Kendt DR-vært går amok: Rasmus Paludan er en galning"

 1. håber snart glansbilledet af islam krakelerer i hovederne på de selvfede selvgode danskere, mange danskere er så fucking naive, så burde de ha psykiatrisk diagnose og behandles medicinsk, en medicin der gør at de vågner op til realiteterne.

  • Jeg vil også håbe, Theilgaard og resten af det pudrede, parykbærende tumpehold, vågnede op til realiteterne. Men virkeligheden har det med ikke at føje mine håb. Jeg ser flere årsager til, de aldrig kommer ud af deres guldbur, før det er for sent. Jeg bruger altid Versailles, som billede på den tilstand.

   DR, FT og andre statslige skattefinansierede institutioner, er rigeligt forsynet med penge, uanset hvor ad hekkenfeldt til, det går, uden for deres mure. Hvorfor så ændre kurs, når prisen vil blive at ryge ud i kulden og for altid være forment adgang til det skattefinansierede overflødighedshorn? Hvad skulle motivere dem? Jo jo, de hører nok, det rumler lidt i folkedybet, men de skal blot sættes på plads med humane formaninger, hån, eller politi, hvis det andet ikke virker.

   Et andet element, som jeg tror er en del af problemet er deres hjemmestrikkede, infantile “humanisme” religion. Den kan aldrig blive samfundsbærende, da non stop godhed pr stedfortrædere, men ingen pligter ingen grænser, andet end hos dem, de ikke kan li’, ja hvad skulle det kunne bære af sunde frugter? Deres humanisme religion mangler Kristendommens arvesynd og tilgivelse. Det er indbyggede ventiler i Kristendommen, som giver mennesket mulighed for at erkende sine fejltrin, uden at gå helt i stykker af det. Den ventil eksisterer ikke i deres hjemmebrændte pladderballe humanisme. Enten er du god, hvilket vil sige resten af verden skal være velkomne, “uanset hvem du er, uanset hvor du er” som det lyder i en af deres salmer. Eller også er du ond, og dømt ude til evig tid. Dér stopper deres horisont. Til døden, vil jeg tro.

   Jeg ser ikke andet end et sammenbrudt velfærdssamfund, som den eneste mulighed for at rykke masserne fra dette magthavernes åg. Men lad os nu se, Vi kan jo begynde med at tage plads på forreste række med Popcorn og Cola, og spændt følge med i, hvad der sker i Paludans Sverige. Det bliver sandsynligvis også vores skæbne, hvad det end, munder ud i.

 2. Åhh Denne klimaidiot.
  Staklen vil bare beholde hans arbejde.
  Der er mange Danskere der bør tage et ansvar.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.