Efter koranoptøjer i Malmø: TV 2-journalist Søren Juhler mener, at Rasmus Paludan bør spærres inde

TV 2 Nyhedernes Søren Juhler rapporterer, når muslimer går amok med vold og stenkast. Søren Juhler får derefter en kommentar på Facebook, hvor afsenderen Natascha Gry Larsen skriver, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige bør smides i fængsel. TV 2’s journalist Søren Juhler sender straks et samtykkende ‘like’ og tommelfinger op.

Søren Juhler er ikke den eneste medarbejder på TV 2 Nyhederne, der har et anstrengt forhold til Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige. Det samme har TV 2’s kvindelige nyhedsmedarbejder Amalie Marie Allarp.

Søren Juhler er gift med journalist og lobbyist Annette Juhler Kjær.

Se også Rosengårdsskolan eldades upp i Korankravallerna – 200 elever slipper skolan

Læs også TV 2 chefredaktør Thomas Funding får slettet kritisk tweet om regeringen

3 Kommentarer på "Efter koranoptøjer i Malmø: TV 2-journalist Søren Juhler mener, at Rasmus Paludan bør spærres inde"

 1. Der burde derfor laves en koran afbrænding i Søren Juhler’s navn..

 2. Rasmus skal fortsætte sit gode arbejde SEJR ✌️

 3. Denne journalist synes at være et helt normalt billede af den danske pressestands holdninger. Hvis journalister skulle være et objektivt filter der bare skulle gengive virkeligheden som den udspiller sig foran kameraerne til publikum, så har de fleste af dem dermed gjort sig inhabile i at udøve deres hverv indenfor at skildre objektivt uden personlige præferencer. Det meste af skildringen af Paludans koranaktioner i Sverige blevet godt og grundigt farvet i de journalistiske lakmusprøver der blev foretaget. Ja, og det er sgu ikke svært at se til hvilken side i disse lakmusprøver udfaldet gjorde sig. Det var selvf. at nedgøre Rasmus Paludans forsøg på at råbe de ansvarshavende politikere og meningsdannere etc. op ved at sætte fokus på i’Slam fuldstændigt uforenelige ideologi med et vestligt liberalt demokrati – hvis man da ellers kan sige at Sverige endnu er at betragte som sådan et ? Det ser næsten sådan ikke ud mere.
  Den svenske retsstats magtudøvelse ligner noget taget ud fra en bananrepubliks mangel på samme.
  Rasmus Paludan var den den store helt på den svenske turné i påsken.
  Mange burde se de videooptagelser der er blevet optaget for ved selvsyn at se virkeligheden 2022 i øjnene.
  Jätte fruktansvärd !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.