Når et smil siger alt: Skal sharialoven herske i Frankrig?

En TV 2-journalist spørger islamisten Ziad Chadi om, han ønsker at indføre sharialov og skrotte den gældende lovgivning i Frankrig. Den muslimske mand smiler skævt og siger:

“Ingen kommentarer”.

I en artikel i Jyllands-Posten – ved journalist og korrespondent Jørgen Ullerup – går Ziad Chadi under navnet Zias Chaibi.

Frankrig har de seneste år været ramt af en lang række islamiske terrorangreb.

7. januar 2015 blev satiremagasinet Charlie Hebdo angrebet af det muslimske brødrepar Said og Cherif Kouachi. 13 blev dræbt og 11 såret.

I dagene efter angrebet på Charlie Hebdo myrdede Amedy Coulibaly en kvindelig politibetjent i forstaden Montrouge og fire gidsler i et jødisk supermarked i Paris.

13. november 2015 myrdede muslimske terrorister 130 mennesker under en serie angreb i Paris. Terroristerne slog til mod Stade de France, spillestedet Bataclan og en række caféer.

Salah Abdeslam, der deltog i terrorangrebene i Paris i november 2015, men angiveligt ikke udløste sin bombevest, er p.t. for retten. Der ventes dom over Salah Abdeslam engang i efteråret.

14. juli 2016 blev 86 mennesker dræbt på Promenade des Anglais i Nice, da en islamist brugte sin lastbil som våben og mejede tilfældige ned, mens de fejrede Bastilledagen.

16. oktober 2020 blev skolelæreren Samuel Paty halshugget af den 18-årige tjetjener, Abdoullakh Anzorov, der var kommet til Frankrig som flygtning fra Rusland.

7. november 2020 blev tre dræbt og flere såret under et islamisk knivangreb i Notre Dame-kirken i centrum af Nice.

(Kilder: Jyllands-Posten og Wikipedia)


Se også Roubaix: “Afghanistan i Frankrig”, to timer fra Paris

Be the first to comment on "Når et smil siger alt: Skal sharialoven herske i Frankrig?"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.