Hyldest til vaccineoffer Sidse Kærsgaard

Søren Grinderslev skriver:

“Har du hørt om Sidse Kærsgaard? Hun tog sit første Pfizer-stik 26. juni 2021. Hun har kæmpet for sit liv lige siden.🙏

Thomas Soltau har lavet den VIGTIGSTE og mest frygtede dokumentar i vores levetid. Jeg så den i nat. Og blev NØDT til at gøre min pligt og lave den her trailer.

Filmen blev allerede slettet af Youtube-censur-møgdyrene efter nogle timer. Sandheden SKAL som bekendt skjules for enhver pris.

Man kan spørge sig selv, hvorfor pressen på ingen måde vil fortælle om det her. Eller hvorfor der ikke er en eneste politiker, som er opmærksom på det – i hvert fald ikke giver det opmærksomhed.

Sidse har givet en gave ved at stå frem, så de skal fandme ikke slippe afsted med at skjule deres svineri.

Hjælp med at gøre opmærksom på filmen, hjælp Thomas Soltau med sit værk og hjælp alle andre vaccineofre og ikke mindst Sidse. Hun har brug for hjælp.”

Mere om Sidse Kærsgaard på Frihedens Stemme

Se også Sagen Sidse censureret: En indrømmelse af skyld

1 Kommentar på "Hyldest til vaccineoffer Sidse Kærsgaard"

  1. Og hvis vi ser hele dette vanvid, vi er blevet slæbt igennem, fra et helikopterperspektiv, hvilket formål var der så overhovedet i at lade sig injicere? Kan nogen på denne klode nævne mig bare én eneste valid grund? De sårbare, syge og ældre, kunne med stor dokumenteret effektivitet være blevet behandlet forebyggende med en tabletbehandling bestående af
    Ivermection/hydroxyklorin kombineret med zink mm.

    Corona er en gammelkendt gruppe af forkølelsesvira som årligt står for 10-20 procent af luftvejsinfektionerne.(Dr. Karina Reiss/Dr.Sucharit Bhakdi) Sandsynligheden for at overleve en infektion er 99,8 procent. Det vil sige, at alle der dagligt sætter sig ind i bilen og kører på arbejde, udsætter sig selv for en langt større risiko for at dø. Hvorfor så overhovedet overveje at lade sig injicere oven i købet med en gift, der oven i de ekstreme tilfælde som Sidse, generelt ødelægger det meget bedre naturlige immunforsvar og gør folk til det, de nu kalder “VAIDS patienter”. Vi har kun set den spæde begyndelse på katastrofen. De akut ekstremt ødelagte, som Sidse, ender med at blive en lille parentes, når først den tikkende bombe af VAIDS syge eksploderer.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.