Københavnske Café Sonja tilsviner kunderne: “Du er fucking klam”

På Café Sonja, der ligger på Vesterbro i København, er det pakistanske Fahkra og praktikanten Ali, der står for maden. Derfor råber personalet ukvemsord efter islamkritikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs, når han går forbi caféen.

På Cafe Sonja i Saxogade på Vesterbro har man fire grundprincipper: “Den gode smag, det gode madhåndværk, bæredygtighed og det meningsfulde arbejdsfælleskab.” Cafe Sonja “er en socialøkonomisk virksomhed og du vil møde en blanding af ansatte, virksomhedspraktikanter og frivillige når du besøger os”. Det skriver cafeen på sin Facebookside.

Se også Søren K. Villemoes afvist som DJ på Bolsjefabrikken; hans arbejde som journalist og debattør er ikke foreneligt med spillestedets værdier 

4 Kommentarer på "Københavnske Café Sonja tilsviner kunderne: “Du er fucking klam”"

  1. Det er ganske enkelt helt og aldeles helt, ja, ‘u-smageligt’ at sådanne udtalelser/råb kan finde sted ud fra en virksomhed og udi off. rum.
    Et offentligt understøttet social multi-kulti skatteyder betalt spisested, skal bare trække snuden ind og slet ikke ha’ nogen som helst holdning mm. omkring samfundsanliggender og tage parti for det ene fremfor noget andet.
    I den by hvori jeg selv bor har man lige netop åbnet sådan en socio-økonomisk multietnisk virksomhed i et nu nedlagt posthus/terminal. Jeg vil kalde det for en bazzar-agtig tingest. Det hele er selvf. understøttet af kommunen med skatteyder betalte midler. Rent faktuelt forholder det sig sådan det at det hele efter planen alligevel skal rives totalt ned til grunden om blot 3 år. Det siger bare lidt om hvor meget man elsker multietniske indsatser. Det er regulært sagt helt åndsvagt. Lige så snart det er andre etniciteter så har man ingen problemer med at punge ud af midler, men så snart det er danskere så får piben oftest en helt anden lyd.

  2. Det er godtnok nogen Klamme menuer der er på tapetet.
    De er sådan et sted de spiller 1 tallet af i en Pizza. ?

  3. hvalpfede klamme 🐄

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.