Det store spørgsmål …

Henrik Nordahl Nielsen stiller et interessant spørgsmål på Facebook:

“Tænk hvis det havde været en hvid, der havde slået Rock (Chris Rock, red.)”

Se også Efter Oscar-uddelingen 2022: Hvad kan vi lære af sorte?

3 Kommentarer på "Det store spørgsmål …"

 1. Ja, eller hvis en kendt højreorienteret skuespiller havde gjort det. Det handler nemlig også i høj grad om man deler de samme meninger. I dette tilfælde har Chris Rock ikke villet anmelde Will Smith, så der bliver nok ikke mere ud af sagen.
  Jeg tror dog ikke Smith er blevet populær hos Akademiet på det her.
  Det, jeg så slet ikke fatter i hele det her, er at Chris Rock laver sjov ud af Jada Pinkett Smiths manglende hår- som skyldes en sygdom. Jeg tror simpelthen, der æjeblikkeligt er sket en kortslutning hos Will Smith.
  Når det så er sagt, så kan man vist i disse tider roligt konstatere at det ikke er nemt at være komiker mere..

 2. Og selvfølgelig det samme, hvis den, der kom med en upassende vits til en sort kvinde, havde været hvid, var temaet blevet det velkendte. Nationalsindede er i mange år blevet beskyldt for at “racialisere” alle mulige andre konflikter, men hvem er mon de egentlige mestre og pionerer i den disciplin?

 3. Jeg er helt holdt op med at følge med i de der Oscar uddelinger. De er fuldstændigt sværtet til af farvede prædominerende holdninger og temaer inden for film/kunstnerbranchen.
  Det er gået all in i ren Woke og dermed pro aktivistiske raceproblematikkers politiske korrektheds selektivitet når udfaldet af nomineringer effektuerer vinderne af Oscar statuetterne. Det brune segment kan åbenbart nu tillade sig alt – uden det får snogen synderlige konsekvenser. What so ever…
  Akademiet er sandsynligvis fuldstændigt farvet i deres syn på kunstnernes ‘kunst’ og hvad man kan tillade sig udi performance uden at komme til at støde nogen som helst når det drejer sig om at vinde nomineringerne og dermed: The Oscars goes to…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.