Racisme? Muslimer vil kun redde muslimer!

Hvis der er nogen, der opfører sig racistisk og deler mennesker op i “os og dem”, så er det muslimerne i Danmark. Her overvejer medlemmer af den muslimske Facebookgruppe Muslimerne til stemmeboksene at tage til Ukraine, hvor de udelukkende vil hjælpe muslimer ind i EU.

Se også Fatwabyråns uttalande med anledning av Koranbränningen utanför Jönköpings Islamiska Församling

1 Kommentar på "Racisme? Muslimer vil kun redde muslimer!"

 1. Ja, uha uha hvor er vi hvide mennesker dog bare helt igennem ‘racistiske’… Men man vil vel gerne først og fremmest redde sine nærmeste – det er i alt fald hvad Bibelen lægger op til – altså underforstået os hvide kristne mennesker.
  Jamen kunne man næsten forestille sig andet end den muslimske reaktion om at få reddet så mange af deres egne migrant trosfæller ud af Ukraine nu.
  Det er også noget det virkelig er kommet ud i pressen af store arabiske journalistforbund, at vi hvide kristne kun tænker på os selv, og slet ikke ‘gider’ at hjælpe muslimske migranter i de krigshærgede områder…
  De fører jo nærmest en indirekte krig i selve den direkte krig på Ukrainsk grund nu imod os hvide mennesker i den civiliserede vestlige verden.
  De hader os hvide kristne mennesker i en grad, så man kan stille sig det spørgsmål om hvorfor er de så lige egentlig her i vores del af verden ?
  Rent politisk: Ja nu er selv de Konservative hoppet med på den der Ukraine-særlov som skal ved tages mandag d. 14/03. Hva’ tænker de mon ærlig talt på ?
  Nu er den helt store ladeport lukket op for stort set alt hvad der kan gå og krybe !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.