Nye Borgerliges bagland: Rasmus Paludan fortjener at blive stenet!

Pernille Vermund må være glad for sit ekstremistiske vælgerhav. Er Nye Borgerlige begyndt at appellere til islamister? Nogle højreorienterede deler desværre et fællesskab med voldelige islamister.

Martin Dalhoff Knudsen fra Nye Borgerlige fremturer på Facebook.

Martin Dalhoff er uddannet bevogtningsassistent og har været tilknyttet Forsvaret herunder Fighter Wing Skrydstrup.

(Øverste foto: Sten, der blev kastet efter Stram Kurs’ demonstrationsdeltagere i Göteborg)

Se også Horsens: Tre ‘indvandrerdrenge’ overfaldt umotiveret dreng, “… har fået tæsk og er helt blå i ansigtet”

18 Kommentarer på "Nye Borgerliges bagland: Rasmus Paludan fortjener at blive stenet!"

 1. Sådan en udtalelse synes jeg faktisk går meget godt i spænd med Vermunds og de andre NB-profilers generelt alt for venlige holdning til islam.
  Af en eller anden grund, som jeg ikke har fundet ud af, så tror rigtig mange mennesker på at Nye Borgerlige, ligesom Stram Kurs, hvis de kom til indflydelse/magt, ville standse masseindvandringen og hjemsende muslimer til deres oprindelige lande. men det har Vermund jo én gang for alle gjort op med, med sine tidligere udtalelser. Alligevel- og imod AL evidens- fortsætter folk med at tro på at Nye Borgerlige har samme udlændingepolitik som Stram Kurs. Jeg har venner, som stemte på Stram Kurs ved folketingsvalget og som nu vil stemme på Nye Borgerlige ved næste, fordi de synes at NB er “smarte” og bruger en mildere retorik- og her kommer så pointen; påstanden er så at Nye Borgerlige “ikke kan sige tingene ligeud, men de vil gøre det samme”.
  Min påstand er så at det ikke passer. Nye Borgerlige vil gøre ligesom de liberale venner i Liberal Alliance- nemlig stå på storkapitalens side og lade dem importere alle de muslimer, de vil. Når det kommer til stykket, så er det nemlig ti gange vigtigere for Vermund, Thiesen og Saxo Bank-manden at stå på storkapitalens side end at stå på folkets side! Hvilket dette indlæg fra den radikaliserede og islamofile flyverkonstabel også viser med al tydelighed.
  Jeg synes dog helt ærligt at nogen burde kontakte Vermund eller en af de andre NB-profiler og spørge om de synes, det er i orden at nogle af deres folk har sådanne holdninger til Paludan.
  Hvis man overhovedet kan få et svar ud af en af dem, så bliver det under alle omstændigheder yderst interessant og afslørende!

  • Jeg er bange for, at du har fuldkommen ret.

   Nye Borgerlige er på storkapitalens side. Og hvis storkapitalen kræver mere arbejdskraft og flere muslimer, støtter Nye Borgerlige det krav.

 2. Nye Borgerlige, er kommet ud på sidespor vedrørende deres foreslag om udenlandsk arbejdskraft, de taber stort ved næste valg, måske ryger de ud af folketinget.

 3. Interessant analyse, tak.

 4. Jeg er efterhånden i tvivl om Stram Kurs stiller op i Danmark eller kun i Sverige. Kan man faktisk stille op i begge lande?

  • Stram Kurs kan p.t. ikke stille op i Danmark. Da Stram Kurs ikke p.t. kan samle vælgererklæringer. Stram Kurs’ søsterparti Nej til islam i Danmark forsøger p.t. at samle vælgererklæringer, så Nej til islam i Danmark får mulighed for at stille op. Stram Kurs kan begynde at samle vælgererklæringer igen i efteråret 2022.

   Stram Kurs Sverige stiller op til riksdagsvalget i Sverige til efteråret. Stram Kurs Sverige er et parti for sig selv. Men det har samme formand som Stram Kurs.

 5. Nb er allerede blevet stuerene og slamslikkere.

 6. Det genier, som Martin Dalhoff, altid glemmer at fortælle i forlængelse af deres holdning om, at “vi selv har bedt om” muslimsk afstraffelse, det er et svar på følgende simple spørgsmål:

  Martin Dalhoff, hvornår var vi IKKE selv bedt om at blive ramt af muslimernes vrede?

  Fortæl fortæl, men husk at være konkret. For jeg ved det ikke. Af den simple grund, at den tilstand, hvor vi er uskyldige, ikke findes i muslimernes øjne.

  Hvis jeg siger højt, at jeg aldrig kunne drømme om at konvertere til islam, er enhver god muslim i sin fulde ret til at føle sig præcis lige så krænket, som over Paludans ord og gerninger. Vi er jo alle født som muslimer. Vi, der benægter dette muslimske faktum, er at regne for frafaldne og en trussel mod islam. Derfor har” vi selv bedt om det”. Det kan Martin Dalhoff ikke andet end være enig i, da han jo tydeligvis bifalder muslimernes ret til selv at afgøre, hvad “vi selv har bedt om”.

  Hvad skal man med fjender, når vi er så rigeligt udstyret med den slags venner?

 7. Med hensyn til NB: Ja det parti var en kort sommer. Jeg tror ikke længere på, Christiansborg er vejen frem. Alt vilje til reel forandring bliver opslugt og fortæret i magtens korridorer. Jeg tror efterhånden mere på opbygning og udvikling af en form for parallelsamfund. Lidt som de “økolandsbyer”, der dukker op rundt omkring. Blot med et andet værdisæt. Hvordan det helt konkret skulle udmønte sig ved jeg så ikke.

  • Er fuldstændig enig her, Margrethe. Og jeg tror, der er mange andre, der har det på samme måde, især i USA. Sagt lidt forsimplet, så er der derovre flere og flere, der kommer til den erkendelse at de ikke kan leve i samme land som en befolkningsgruppe, der anser personlig frihed for at være en fare for samfundet. Det samme her i Danmark- vi forstår nu, hvor stor skade det gør på et samfund at så mange mennesker lever ifølge en anti-friheds-socialistisk/totalitær filosofi, iblandet en del fascisme (store firmaer øver kolossal indflydelse fordi befolkningen ikke længere beskyttes mod grådighedsudnyttelse) og et skvæt nazisme (tilhængerne af coronarestriktionerne og diskriminationen af “ikke-vaccinerede” er efter min mening, hvis ikke direkte nazister, så inspireret af den måde, nazismen behandlede anderledes tænkende på).
   Og ligesom dig så er jeg også i fuldstændig vildrede med hvad der lige skal gøres og hvordan. Men ordet “parallelsamfund” er helt klart et løsningsforslag. Spørgsmålet er bare hvor meget, vi får lov at drive væk fra det nuværende kontrolsamfund uden væsentlige modforanstaltninger eller ligefrem undertrykkende tiltag. Men man kan dog konstatere at for muslimerne har det virket fint at oprette parallelsamfund..

   • Margrethe | 2. marts 2022 ved 17:31 |

    Du får lige et dusin likes. Det med at sammenligne med muslimernes parallelsamfund, ja hvorfor ikke følge samme strategi?
    Det går jo strygende.

    Jeg skal i gang med at læse Vaslav Havels lille bog “The power of the powerless”. Den handler netop om at skabe en civil modkultur for at overleve åndeligt og kulturelt i et totalitært system.

   • Margrethe | 2. marts 2022 ved 18:05 |

    Apropos parallelsamfund: Lidt inspiration:

  • Parallelsamfund: Det må blive buddet på fremtidens samfundsindretninger i den vestlige verden. Med den befolkningssammensætning vi gradvist, og med rette desværre, har fået i vores del af verden, ofte katalyseret via internationale menneskerettigheds-‘ditten-og-datten’ og landsforræderiske politikere så vil jeg ikke mene at der er nogen vej tilbage til det mono-kulturelle/etniske homogene samfund som vi havde for bare 20-30 år siden. Der vil sandsynligvis gradvist ske en segregeret opsplitning i, ja, parallelle enklaver – fysisk adskilte, hver med sine helt egne etiske værdisæt og leveregler alt efter af hvilken tro/gender/sexualitet/finansiel/økotripper overbevisning man udleve sig selv i – og sammen med ‘ligesinnede trosfæller’…

 8. Margrethe; tak for video-linket. Har set det med interesse.
  Det kunne være rigtig fint hvis der kan opnås resultater med ikke-voldelige midler- for jeg er ikke ung længere og ikke klar til nogen form for fysisk kamp. Ikke-voldelig succes vil også forhindre det totale samfundsmæssige kollaps, eller som kommentatoren siger i indslaget, “soften the blow”, når de undertrykkende strukturer bryder sammen, så overtager de alternative.
  Jeg har bare sværere og sværere ved at se det ende godt, jo længere vi kommer ud i det morads, der er blevet skabt. Ligesom Sovjetunionen blev holdt sammen med tvang i ufattelig lang tid, så kan det nuværende totalitære globale system af elitære mennesker, der holder sammen i udnyttelsen af befolkninger overalt i Verden, muligvis også holde i alt for lang tid i forhold til hvad der er til at bære- skaden kan med andre ord blive nærmest uoprettelig. Rusland og den gamle østblok er for eksempel aldrig rigtig kommet sig helt over 70 års kommunisme. Meget forståeligt. Kan denne historie gentage sig selv med Vesteuropa? Tjah, hvorfor ikke? Vi bevæger os i øjeblikket i raketfart mod totalitarisme. Lande som Spanien, Italien og Frankrig samt naturligvis Østrig er der allerede, for Europas vedkommende. Tyskland er ikke langt efter.
  Der er i dén grad brug for gode ideer til genoprettelse af friheds- og borgerrettighedssamfundet. Og til hvordan vi opnår et samfund, hvor gale magtmennesker (tænk bare på den Blofeld-lignende Klaus Schwab!) bliver holdt væk fra indflydelse.

  • Klaus Schwab spritnye udgivelse: “The Great Narrative” As Sequel To “The Great Reset”
   Global Governance i fuldendt skala. Det totale kampskrift for nedbrydelse af nationalstaternes beståen.
   Se link: https://www.weforum.org/press/2022/01/klaus-schwab-releases-the-great-narrative-as-sequel-to-the-great-reset/

   • Fordrukken Taber | 3. marts 2022 ved 09:44 |

    Det er det værste ved WEF; de arbejder konstant på deres plan og de har nærmest uendelige økonomiske midler. Der er INTET af det, der er kommet ud af WEF, som inkluderer det, der fungerede i den “gamle” verden; nemlig at samfundet skal være baseret på borgernes frihedsrettigheder og frie valg; i det hele taget lader “frihed” til en være en forhindring for deres planer. Hvis der nogensinde er nogen medlemmer af WEF, der sætter sig ned og læser igennem, hvad deres store leder Schwab egentlig har af planer for fremtiden, så vil de- måske (nu er der jo mange mennesker, der har lagt hjernen til side i dagens samfund, inklusive og måske især medlemmer af WEF)- ligefrem en dag tænke at der vist ikke rigtig er plads til mennesket i den store plan. Mennesket er bare en del af Schwabs store, fantastiske plan- og her tænker han selvfølgelig kun på elitemennesket. Resten er “useless eaters” og står vel til at blive “afskaffet”.
    Han er efter min mening et forfærdeligt menneske. En førertype, en Blofeld- en klassisk skurk. Men folk behandler ham som en fremsynet leder, fremtidens store visionære leder, hvor menneske og maskine er gået i ét og ingen stiller spørgsmålstegn ved de planer, som ligger fremme og som vil medføre en type samfund, som jeg personligt vil føle mig kvalt af.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.