Saif Shah Muhammad fra Imam Ali Moskeen i København på ferie i Damaskus

Mellemøsten er usikkert for migranter, indtil de er danske statsborgere. Derefter er Syrien en feriedestination.

Direkte henvisning:

https://facebook.com/100001466842081

Se også Bosniske Tajma Mehic elsker julehygge, men skal hun have permanent ophold i Danmark?

4 Kommentarer på "Saif Shah Muhammad fra Imam Ali Moskeen i København på ferie i Damaskus"

  1. muslimfrit Danmark og Europa, back to basic

  2. Jeg vidste ikke at Chimpancer så således ud. !

  3. Svineri..! De burde helt og aldeles samt ganske automatisk få inddraget deres danske statsborgerskab, samt få indrejseforbud når islamisterne af egen fri vilje rejser hjem til det land, de jo som udgangspunkt er flygtet fra.. Hvis der er krig eller de er forfulgte, hvorfor fanden tager de så hjem til deres lortelande? – Nåh ja, det danske statsborgerskab er jo et bevis på, at de jo bidrager økonomisk med dejlige danske penge til udbredelsen af islam og alt det lort der dertil hører sig til…
    Gid han får sin shawarma galt i halsen!!!

  4. Patetisk og komplet dobbeltmoralsk vrangbillede !
    Først flygter man fra sit åhhh så farefulde hjemland pga. en diktator, som egentlig havde det ædle formål at holde ISIS for døren, og beskytte flertallet af borgerne. Når så forholdene er blevet langt bedre og mere trygt, med ikke så megen fare, så kan man sagtens rejse ‘hjem’ igen, bare på ferie efter at man har åbnet at få det danske statsborgerskab. Hvis han ville kunne denne velfærdsimmigrant sagtens vende tilbage og begynde forfra med et nyt liv version 2. Der kunne han jo så samtidig være med til at oprette et nyt muslimsk kalifat. Dette viser hans egne fotooptagelser jo tydeligvis. Det danske velfærdssamfund er for sådanne fremmede kulturberigere langt mere bekvemt og let end at skulle vende tilbage for at stå i en eller anden bazzar og sælge en hel masse mellemøstligt skrammel som han nok ikke kunne leve af og få en tilværelse ud af.
    Det burde tages op på Folketing’s niveau at inddrage sådanne typer’s statsborgerskab når de i den grad har misbrugt og undergravet det danske folks visselige tillid om at det er for farligt at vende tilbage igen…er det så mest farligt for ham at vende tilbage – eller – for DK at have ham boende permanent ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.