Bosniske Tajma Mehic elsker julehygge, men skal hun have permanent ophold i Danmark?

18-årige Tajma Mehic er født og opvokset i Horsens. Hendes forældre er fra Bosnien. Tajma Mehic kan miste muligheden for permanent ophold i Danmark, fordi hun har søgt fra en uddannelsesinstitution til en anden.

Om sin situation skriver Tajma Mehic i et læserbrev i Jyllands-Posten:

“Disse regler og krav burde ikke gælde børn, der er født og opvokset her (i Danmark, red.), der elsker brun sovs og tarteletter, der elsker dansk julehygge, og som hepper på Danmark under EM i 2021.”

Tajma Mehic lyder mere dansk end nogen. Men tjekker man Tajma Mehics Facebookprofil, fremgår det, at Tajma Mehic i høj grad identificerer sig som bosniak, når det ikke lige drejer sig om at opnå permanent ophold i Danmark. Der er ikke noget, der virker så fordanskende på udlændinge som afslag på permanent ophold eller en mulig udvisning fra Danmark.

Flere terrorister og Islamisk Stat-krigere har for eksempel taget navneforandring fra arabiske navne til (anonyme) danske navne, hvis de har risikeret en udvisningsdom. Også i sagen om drabet på den tidligere Bandidos-rocker Jesper Skovbo på åben gade i Aalborg (sagen har i øvrigt ikke noget med islam at gøre) skiftede en af de anklagede navn. Givara Youssif Hamawandi blev til Mathias Jensen, da han risikerede udvisning.

Danskheden er altså i mange tilfælde et skalkeskjul for at få permanent ophold eller mulighed for at blive i Danmark.

Fra politisk side arbejdes der p.t. for at lave reglerne om, så Tajma Mehic kan få permanent ophold i Danmark.

Se også Profeten i fællesbad: Rasmus Paludan springer ud som Muhammedtegner

7 Kommentarer på "Bosniske Tajma Mehic elsker julehygge, men skal hun have permanent ophold i Danmark?"

 1. Noget kunne tyde på at hun måske mere er til kebab og halvmåne.. man har set det her dobbeltspil så mange gange efterhånden at man ikke er i tvivl om hvor loyaliteten i virkeligheden ligger, selvom der foregives noget andet. Lidt som med de muslimske “konvertitter”, der melder sig ind i Folkekirken. Nogle af dem møder ovenikøbet op til højmesserne; var vidne til to stk forleden, som under hele højmessen i Jesuskirken nærmest konstant sad og snakkede indbyrdes, hvilket selvfølgelig var til mærkbar irritation for de omkringsiddende. Men jeg ser det sådan at det også var det, de var der for. At irritere, observere og bagefter rapportere. Hvis jeg var Jesuskirkens menighedsråd ville jeg øjeblikkeligt anskaffe et par diskrete, bevæbnede vagter, som sørger for at være tilstede og opmærksomme under hele højmessen- og gerne også ved alle mulige andre lejligheder. Men det er jo nok bare mig og min paranoia, der spiller ind, ikke også? Sådan en fedtet, klam islamofob som mig skal selvfølgelig ikke have noget at sige om det.

  • Som opdatering til situationen i Jesuskirken forleden:
   Tænk, hvis menighedsrådet ikke er opmærksom på det her? Jeg er slet ikke sikker på det, for et af medlemmerne er den radikaliserede muslimindvandringstilhænger og politiker Pernille Weiss (som åbenbart lige pludselig bare skulle have et sæde i menighedsrådet??). Den slags mennesker har det med for det første at vende blikket væk ved mindste syn af problemer med indvandrerne og for det andet forlange at andre også gør det. Sådan en holdning er dødsensfarlig i dagens samfund og kan betyde forskellen på liv og død, den dag hvor det angreb, jeg forudsiger, kommer. Bagefter vil menighedsrådsmedlemmerne formentlig påstå at de overhovedet ikke så det komme, at de er “i chok” osv bl.a. bl.a.
   Når det sker, så kan jeg og andre henvise til de ord, jeg har skrevet i min foregående kommentar den 8.februar 2022 kl 12.16. Og så kan de tænke over hvorfor de for det første ikke læser Frihedens Stemme og for det andet hvorfor de ikke læser kommentarerne.

 2. Et meget sigende og rammende aktuelt indlæg.
  Alle de forbandede landsskadelige opholdstilladelser der strøs ud som det var karameller der blev kylet ud til de etnisk fremmede der ønsker ophold i DK, og for mestendels af økonomisk profitable grunde pga. den store danske velfærdsstat. Hvor det jo er så let at snyde det hele. De skulle i langt højere grad inddrages igen lang hurtigere ved at følge op på hver enkelt af dem. Altså hvor mange der enten har midlertidig – eller – været så heldig at f permanent bidrager egentlig talt til det danske samfund i positiv forstand ???
  Eks-Jugoslavien er et glimrende eks. på dette. Og dette indlæg eksemplificerer det jo helt tydeligt og glimrende: En anden-eller-tredje-generations bosniak(muslimsk) der bare elsker sine(forældres) hjemstavnsrødder nede på Balkan. Og har det som en yndlingsbeskæftigelse at sidde og promoverer hvor højt hun elsker og savner den kultur hendes forældre en gang for alle har forladt.
  Bosniakker, Kosovo-albanere og andre Balkan etniciteter burde jo tilskyndes til at tage ‘hjem’ igen for at være med til at opbygge det forladte og hærgede europæiske landområde.
  Men det er lige som om at når snakken falder på netop folk på en eller anden opholdstil. i DK så glider det helt af hænde.
  Der sidder i tusindevis af fuldstændigt uintegrerede Balkan personager og udnytter det store ‘gavmilde’ danske velfærdssystem i en grad som er skammeligt. Det drejer sig om en utal af førtidspensioner, dækadresser for at få udbetalt uberettigede off. ydelser ligefrem skuffevirksomheder på Balkan samtidig med offentlig forsørgelse. Det ‘hele’ kører bare uden at der er nogen der griber ind og stopper den slags totale unoder i DK. Ufatteligt !
  De sidder rigtig godt og putter sig og gemmer sig helt væk under radaren. De er ‘glemte’ af de danske politikere.
  Jeg har selv et ret godt indgående kendskab til ‘miljøer’ fra Balkan. Og det er altså ikke småting de udnytter og bedrager det danske samfund for. Rent hykleri med at de skulle være velintegrerede fordi de er fra Europa og ikke fra et fjernt eksotisk sted i Langt’Borti’Stan.
  Det hele skal se ud som om at de er blevet godt assimileret i DK. Det er dog langt fra tilfældet.
  Mange af dem kommer ud af en regulær sigøjner kultur på Balkan. Men det kommer ikke rigtig frem i pressen og i det offentlige. I Sverige har man mange problemer med folk fra Balkan i deres udsatte områder. De ligger meget højt i deres kriminalitets statistik.
  Så kunne jeg lige komme af med dagens galde-syre (ironi kan forekomme)…

 3. Hendes skriftlige Dansk, er på lige fod med alle andre kulturberigere..

 4. Vesteuropa er den dummeste civilisation i verdenshistorien.

 5. Smid dog den billige “wanna be” luder hjem!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.