Politianmeldelse: Han fotograferer vores postkasser!

Kvindelig beboer på Skolevej 3 i Hoven

Se video i slutningen af artiklen!

Frihedens Stemmes journalist Rasmus Paludan aflagde lørdag den 22. januar 2022 besøg i den vestjyske flække Hoven, der vist mest er kendt for et større tyveri, som blev begået af omtrent 20 indbyggere i december 2020, hvor større dele inventar blev stjålet fra de nye ejere af den tidligere friskoles bygning.

Efterfølgende har byen også udmærket sig ved hærværk på skolebygningens postkasse, facader og et vindue.

Det er med andre ord en by, der huser en større del kriminelle mennesker.

Dette har dog ikke afholdt indbyggerne fra at søge Midt- og Vestjyllands Politis assistance til at chikanere personer, som de ikke bryder sig om, hvilket åbenbart efterhånden har efterladt visse beboere med en vildfarelse om, hvad politiet egentlig kan hjælpe dem med.

I forbindelse med Rasmus Paludans besøg den 22. januar 2022 skete der som sædvanligt det, at flere indbyggere stimlede sammen og forsøgte at indgive anmeldelser mod Rasmus Paludan om diverse forhold til de også på stedet ankomne livvagter fra Politiets Efterretningstjeneste.

I den anledning optog journalist Rasmus Paludan en video af postkasserne på adresserne Skolevej 5 og Skolevej 3 i Hoven, hvilket havde den pudsige effekt, at en kvindelig beboer på adressen Skolevej 3 udtalte til Rasmus Paludan:

Nå. Jeg skal vist lige ind og politianmelde ham, han går og fotograferer vores postkasser!

Udtalelse fra kvindelig beboer på adressen Skolevej 3

Frihedens Stemme bemærker, at det ikke i Danmark er ulovligt eller strafbart at fotografere en postkasse. Ej heller er det ulovligt at fotografere eller filme folk, der er på frit tilgængeligt sted. Det gælder også private haver, hvis man frit kan tilgå området. Det fremgår modsætningsvis af straffelovens § 264 a.

3 Kommentarer på "Politianmeldelse: Han fotograferer vores postkasser!"

 1. En meget fordomsfuld og provinsiel kvinde.

 2. hun er nok socialdemokrat, der er jo helt tomt for oven🥀

 3. Det er meget typisk for dem, der har fået at vide hvad de skal mene, at ride med på den bølge af had og hetz mod bestemte grupper af mennesker, som systemet ikke kan lide.
  Hadet mod Rasmus og andre nationalsindede og frihedsorienterede minder efter min mening om det organiserede had mod jøderne i 30erne eller det kommunistiske propagandamaskineri under de mange totalitære sovjetiske præsidenter under den kolde krig, vendt mod den almindelige borger.
  Efter min mening foregår der nu desuden fra myndighedernes side en voldsom hjernevask af danske børn for at få dem til at lade sig indsprøjte med de for børn nytteløse og korttidsvirkende coronavirus-vacciner. En særdeles målrettet og usmagelig psykologisk kampagne, der har masser af propaganda-oplærte børn som speakere og hvor deltagerne i reklamerne har fået penge for at propagandere for regeringen og Folketingets vaccinationskampagne vendt mod børn.
  Og det synes jeg, denne kvinde minder mig om- et barn, der er blevet hjernevasket med hvad hun skal mene. Jeg vil vædde med at hun overhovedet ikke kender Stram Kurs’ økonomiske program. Jeg vil også vædde med at hun tror på og er fuldstændig overbevist om at Stram Kurs er et ekstremistisk og racistisk parti med nazisympatier. Alle tror efterhånden det samme og massemedierne maler alle det samme billede. Ensretningen er en øredøvende succes på alle samfundets områder.
  Den omtalte kvinde ønsker desuden slet ikke at blive oplyst. Hun har det bedst med at være uinformeret, for så er tilværelsen lettere.
  Og det kan hun selvfølgelig et eller andet sted have ret i- hvis man stikker næsen frem i Danmark og er uenig i det store flertals opfattelse af hvordan verden ser ud, så er man allerede i store vanskeligheder- og hastigt på vej mod udstødelse..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.