Rasmus Paludan i Omgivet af fjender

Rasmus Paludan skriver på sin Facebookprofil:

“Flere venner har skrevet til mig, fordi de har set mig i en trailer på Viaplay. Jeg kan derfor bekræfte! Ja! Jeg er med i Viaplays dokumentarserie “Omgivet af fjender”, som begynder 20. januar 2022. Dog først i afsnit 4 og 5.”

På hjemmesiden Digitalt.tv kan man læse følgende om den kommende dokumentarserie:

“’Omgivet af fjender’ er en banebrydende dokumentarserie, hvor vi kommer med bag facaden på de højreekstremistiske miljøer i Norden. I en tid præget af uro vokser hadet både på nettet og ude i grupperingerne. Det er lykkedes journalist Henrik Evertsson (Estonia, Rasekrigerne) at få adgang til inderkredsen i en række organisationer, blandt andet Nordens største nynazistiske gruppering, Den Nordiske Modstandsbevægelse.

I dokumentarserien på seks afsnit får vi indsigt i nogle af de højreekstremistiske grupper i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Vi følger nøglepersoner i miljøer fulde af had og mistillid til samfundet og demokratiet. Gennem dialog vil vi undersøge, hvad der får dem til at leve så ekstreme liv. Hvor kommer de fra, og hvad er deres amibtioner for fremtiden? Henrik Evertsson har talt med ledende skikkelser i organisationerne samt forskere og embedsmænd for at forstå, hvorfor højreekstremismen vokser i Norden.”


Den norske udgave af dokumentarserien har navnet Omgiven av fiender.


Mere om journalist Henrik Evertsson, der er manden bag dokumentaren, hos Fagbladet Journalisten.

5 Kommentarer på "Rasmus Paludan i Omgivet af fjender"

 1. Ud fra beskrivelsen af programmerne lyder det ikke som noget, jeg gider at se. Holdningen er på forhånd ekstremt negativ og det lyder som om man vil male et billede af Rasmus som hadsk ekstremist.
  Sagen er jo den at det efterhånden er samfundet, der er ekstremt og ekskluderende. Borgerrettighederne er skrællet væk over flere årtier og der bliver plads til færre og færre mennesker- senest er det de antiautoritære og dem, der betvivler coronavaccinernes effektivitet, der nu på totalitær vis forsøges udelukket fra alle samfundsfunktioner. Hvad bliver mon den næste offergruppe, som man vil forfølge og hetze imod? (Som om det ikke var nok med den hetz, der allerede foregår)..

  • Problemet i Europa er helt og aldeles at pressen på stort set alle de store kommercielle platforme og medier er fuldstændigt (venstreorienteret)ensrettet og udøver en autoritær fascisme direkte udi civilsamfundet derfra.
   Jeg så lige en bemærkningsværdig undersøgelse, YouTube, af hvem der egentlig ser på de store nationaldækkende tv-stationer i Tyskland.
   ARD: 92 % af seerne tilhører fra SPD, Die Linke og Die Grüne.
   ZDF: Lidt mindre af de samme partier ovennævnt.
   Dette er skræmmende og viser jo bare med al tydelighed at pressen er totalt på de venstreorienteredes side og dagsorden.
   Europa og Danmark mangler i den grad en FOX-news højreorienteret lignende platform til for at give mediebilledet noget mere ‘bias’ over i en konservativ retning. Hvor er den mediemogul henne der vil poste nogle mia. i en sådan ??? Asger Aamund ?
   Eller som Cnews.fr, højreorienteret kanal, i Frankrig. Men det kræver jo så at man er sprogkyndig udi det franske…

 2. “- blandt andet Nordens største nynazistiske gruppering, Den Nordiske Modstandsbevægelse.”

  Jeg kender dem ikke, men jeg formoder, der er tale om den sædvanlige sviner af modstandere af den altødelæggende invasion. Reelle nazister må være verdens mindste og mest ligegyldige minoritet nu om dage. Med mindre de med “nynazister” mener muslimer. Så giver det straks mere mening. Men jeg tvivler.

  Generelt om at stille op til MSM prorammer: Det hedder sig godt nok, at dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Men jeg tror, det er bedre helt at undlade at deltage i noget som helst fra den kant. Der er ingen chance for, de nogensinde bliver klogere – eller mindre ideologisk korrupte – er nok de rigtige ord. Det vil altid blive med en Der Stürmer vinkel.

  Jeg erkender dilemmaet. Alternativet er ingen omtale og jeg sidder ikke inde med en facitliste over, hvad der er bedst/værst…

  • Jeg plejer at sige nej til msm-henvendelser vedrørende politik. Men jeg ved ikke om, det er klogt. Nogle af disse programmer når ud til rigtig mange mennesker. Så man må nok tage valget fra program til program.

 3. hvad med en udsendelse om venstreekstremisterne så kan de interviewe voldspsykopaten Pelle Dragsted

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.