Ekstra Bladet tillader dødstrusler og hadsk tale mod Rasmus Paludan

Ekstra Bladet lukkede sit debatforum ‘Nationen’ på grund af kritik af islam og masseindvandringen. Ekstra Bladet tillader dødstrusler og hadsk tale mod islamkritiske politikere som Rasmus Paludan. Medieelitens hykleri er skræmmende.Se også Henriette Kristiansen fra Professionshøjskolen Absalon havde gerne kørt Rasmus Paludan ned

3 Kommentarer på "Ekstra Bladet tillader dødstrusler og hadsk tale mod Rasmus Paludan"

 1. Igen bekræftes man i sine formodninger om at danskerne hellere vil have tyranni, islam og sharia end frihed og vestlige borgerrettigheder.
  De mennesker, der skriver sådan noget, har ingensomhelst begrundelse andet end at de ikke kan fordrage Rasmus og Stram Kurs. Og så gentager de ellers bare de sædvanlige propagandalinier, som de har lært at de skal kunne, med ubegrundede påstande om Rasmus’ racisme, nazisme osv osv, samtidig med at imamer og muslimer generelt får lov til at svine danskere og andre europæere til på daglig basis.
  “Racismedømt” er efterhånden et begreb, som dækker over en falsk definition af racisme. En definition, der udelukkende benyttes imod hvide europæere, mens det indvandrede herrefolk aldrig dømmes for ytringer eller handlinger, der rent faktisk er, eller viser åbenlys racisme, imod hvide mennesker.
  Men igen; det er det åbenbart det, som vore dejlige landsmænd vil have- ligesom de også vil have biostatsdiktatur og hetz mod “uvaccinerede” og frihedsorienterede mennesker. En hetz, som alle offentlige institutioner forøvrigt deltager i, med deres chikane mod dem, der nægter at deltage i “coronasamfundet”.

 2. Man kender navnene på en masse landssvigere.

 3. Michael Albin Larsen Laskedalen 73 8220 Brabrand
  Fon’s: 20 45 02 15 & 61 68 65 74

  Lene Bach Kjær Højgade 26 Hammerum 7400 Herning
  Fon’s: 20 88 87 19 & 21 66 03 57

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.