Bwalya Sørensen mistede besøgstilladelse i Vridsløselille Fængsel

Bwalya Sørensen – talskvinde for Black Lives Matter Denmark – har fungeret som Venligboernes besøgsven i Vridsløselille Fængsel. En funktion hun mistede i 2016, da fængslets ledelse inddrog Bwalya Sørensens besøgstilladelse med øjeblikkelig virkning.

Projektkoordinator ved Kriminalforsorgen Sjælland angiver i en mail til Bwalya Sørensen, at det er Bwalya Sørensens omgangstone overfor fængslets besøgspersonale, der har ført til inddragelse af besøgstilladelsen.

Frihedens Stemme ville gerne have afdækket sagen ved at stille sagens hovedperson – Bwalya Sørensen – en række spørgsmål, men Bwalya Sørensen er ikke vendt tilbage på de henvendelser, hun har modtaget fra Frihedens Stemme.

Frihedens Stemme ville blandt andet have spurgt Bwalya Sørensen med hvilket belæg, hun kalder Vridsløselille Fængsel for “Albertslunds Guantánamo”.

Det er langt fra første gang, at Bwalya Sørensen kommer på kant med sine omgivelser. Et af de mere bizarre tilfælde stammer fra juni 2020, hvor Bwalya Sørensen beskyldte Amnesty International for racisme.

“Det er racistisk og ‘white supremacy’ (hvidt overherredømme, red.),” sagde Bwalya Sørensen om en støttedemonstration i Aalborg til fordel for afdøde George Floyd. Demonstrationen var arrangeret af gymnasieelever fra Aalborg Katedralskole, en gruppe pædagogstuderende og en lokalafdeling af Amnesty International.

Fra Bwalya Sørensen lød det, at arrangørerne af demonstrationen ‘voldtager den sorte kamp’ og forsøger at overtage den dagsorden, Black Lives Matter Denmark arbejder for at fremme.

Amnesty Internationals lokalafdeling i Aalborg og foreningens lokalformand Hans Hyttel fik følgende karakteristik med på vejen af Bwalya Sørensen:

“Han (Hans Hyttel, red.) lyver lodret. Vi (BLM, red.) var faktisk først. Det racistiske i alt det her er, at man tror på ham (Hans Hyttel, red.), og kriminaliserer BLM. Men at lyve – lodret løgn – og starte en svinekampagne, fordi Black Lives Matter gerne vil holde en… trommeslag….Black Lives Matter kamp-event. Og så skal hvide mennesker jage os væk. Det er ‘white supremacy’ og racisme, misogynistisk svineri (misogynistisk = had eller meget stærke fordomme over for kvinder, red.) for at sige det mildt.” (Kilde: B.T.)

Ifølge Bwalya Sørensen er Hans Hyttel altså løgner, racist, kvindehader og en person, der benytter sig af white supremacy.


(Foto af Bwalya Sørensen: Uriasposten)


Se også Syriske Alnour Alwan fik erstatning, men den tvangsgiftede barnebrud søgte skilsmisse og er gift igen

5 Kommentarer på "Bwalya Sørensen mistede besøgstilladelse i Vridsløselille Fængsel"

  1. Så er den sorte skid ude af billedet, var det ikke noget med IQ der ikke ragte. ??
    Nu må Juliet ud at finde noget andet arbejde og dermed må Fat Sørensen finde den rigtige grimasse, så alle bliver glade.

  2. Så blev den jul halvt ødelagt. Jeg troede, at “det” var remigreret til Aaafricaaa.

  3. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ “Nur blankes – Kaffer nie” ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  4. Hvad tid bliver denne fede so fjernet.?
    Rolig: jeg mener her fra siden.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.