Peter Mogensen: Danskerne bør tvangsvaccineres

TV 2 Nyhedernes vært og politiske kommentator – Peter Mogensen – mener, at danskerne skal tvangsvaccineres mod corona. Peter Mogensen har været ansat af Socialdemokratiet.


Se også Christian Foldager: Regeringen kan ikke kontrollere indvandringen ‘inden for rammerne af konventionerne’

2 Kommentarer på "Peter Mogensen: Danskerne bør tvangsvaccineres"

  1. ved tvangsvaccination kan der ske grimme ting fx……..

  2. Helt klart. danskerne skal da tvangsvaccineres med de uduelige vacciner, som IKKE VIRKER, Mogensen! Og du kan da også i særdeleshed tænkes at være den, der kommer nærmest på at få betegnelsen klovn!
    Og nu er politikerklassen og deres venner i pressen- som Mogensen- (sjovt nok som der lige nu er masser af de her habitklædte mænd, der går ind for tvang og hetz!)- igang med at sprede frygt for “omikron”-varianten (som faktisk skulle have heddet “Xi” ifølge det græske alfabet, som man har fulgt i benævnelsen af disse coronavarianter- men den åbenlyse lighed med en vis verdenskendt person var tilsyneladende så voldsom at man besluttede sig til at gå til næste bogstav)- og vil gøre alt for at den ikke spreder sig. Det kan jeg godt forstå. For varianten er tilsyneladende så ufarlig at den risikerer næsten at sætte en bremse på statistikkernes antallet af coronadødsfald- og dermed retfærdiggørelsen af sygdommens “samfundskritiske” status, som jo misbruges til at knægte både ytringsfrihed, forsamlingsfrihed, medicinsk frihed og alle mulige andre friheder!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.