Efter afsløring af Michael Dyrby: Anna Thygesen beklager, at hun blev framet som skurk i Presselogen

Anna Thygesen skriver på sin Facebookprofil om metoo-krænkeren Michael Dyrby fra TV 2 (Michael Dyrby er i dag chefredaktør for B.T.):

“Det er ingen hemmelighed, at jeg er skide ked af, hvordan jeg frames som skurken i dagens udgave af Presselogen på TV2 News. Jeg er den kvinde, der åbenbart bryder en aftale med de andre kvinder, der er med i dokumentaren (Sexisme bag skærmen, red.), om ikke at nævne konkrete navne.

Jeg går da stærkt ud fra, at de andre kvinder fra dokumentaren, som jeg selv langt hen ad vejen, ikke ønskede selv at nævne navne, men vel ikke har noget specielt imod, at medier gør det, hvis de kan gøre det på en journalistisk forsvarlig måde..

Jeg har aldrig ønsket at nævne Dyrby tidligere, selvom jeg flere gange har fået smidt i hovedet af flere, at Dyrby har omtalt mig som en, der “turnerer rundt med en løgnehistorie om ham”.

Men da jeg ser hans skriftlige udtalelse i BT og i dokumentaren om, at han intet kendte til kulturen og ikke selv var en del af den, fik jeg bare nok. Pludselig handlede for mig om min troværdighed. Jeg vil simpelthen ikke finde mig i at blive udstillet som en løgner af Dyrby. For det er jeg ikke. Jeg har minimum fire vidner, der bekræfter, at jeg fortalte om Dyrbys sexistiske tilsvining af mig i 2007 umiddelbart efter, jeg havde oplevet det.

Dyrby har ikke andet end sin magt og arrogance at gøre godt med. Men det er åbenbart også nok til, at man i Presselogen lader mig blive fremstillet som skurken. Der står jeg så alene i skudlinjen, og det har jeg mærket i kommentarsporene og beskederne: “der fik du så lige ram på en far og mand. Der fik du ødelagt en mands karriere med din løgn” Man har ikke engang gidet ulejlige sig med at høre min version. Tak for kaffe som man siger.”Michael Dyrby i kunstneren Uwe Max Jensens streg.

Se også Helle Majs metoo-novelle

Be the first to comment on "Efter afsløring af Michael Dyrby: Anna Thygesen beklager, at hun blev framet som skurk i Presselogen"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.