Licensbetalt landsforræderi

Skal der være en grænse for, hvad danske licensbetalere og skatteydere skal finansiere hos Danmarks Radio?

I de seneste dage har DR’s nyhedsvært, Mette Vibe Utzon, kaldt islamisten og det berygtede bandemedlem, Abdel Rahman Mustafa, for “min seje svigersøn” på Instagram.

Det aparte Instagram-opslag bliver ‘liket’ af TV 2-værterne Janni Pedersen og Puk Elgård, sangerinden Alberte Winding, forfatteren Maise Njor, den tidligere DR-nyhedsvært Jeppe Nybroe samt filminstruktøren Ole Christian Madsen, der har lavet en biograffilm om Islamisk Stat-terroristen Omar El-Husseins terrorangreb i København.

Og sidstnævnte – terroristen Omar El-Hussein – spiller i denne fortælling.

Mette Vibe Utzons arabiske svigersøn, Abdel Rahman Mustafa, er på ingen måde “sej”. Abdel Mustafa er en radikaliseret muslim, der lovpriser Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein.

“Tager stadig ikke afstand fra ham som min bror i islam,” erklærer Mette Vibe Utzons svigersøn. Modtageren af de varme ord er dobbeltmorderen og terroristen – Omar El-Hussein.

Danskerne har senest kunnet opleve DR’s Mette Vibe Utzon som tv-vært i et politisk talkshow med Christiansborg-politikere og som radiovært på nyhedsprogrammet Orientering på P1.

Mette Vibe Utzon har tætte familiære bånd til det københavnske islamist-miljø gennem sin svigersøn, Abdel Rahman Mustafa, der har irakisk og palæstinensisk baggrund.

31-årige Abdel Rahman Mustafa er islamisk gift med den danske konvertit Amanda Asiya Utzon Carlsen.

Den tørklædeklædte danske kvinde, der lever efter Allahs og koranens befalinger, er datter af DR-værterne Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen.

DR-værternes svigersøn er en hårdkogt kriminel, der efter flere års ophold i Syrien og Libanon flytter til Danmark først i 00’erne.

Herefter bliver Abdel Rahman Mustafa medlem af indvandrerbanden Brothas – ‘Brothers and Soldiers’, der hærger især Storkøbenhavn med drab, skyderier og afstumpet vold.

Bandens organiserede kriminalitet har sit arnested i den muslimske ghetto Mjølnerparken, der ligger i den københavnske indvandrerbydel Nørrebro.

Abdel Rahman Mustafa er medlem af indvandrerbanden Brothas i mindst 11 år.

“Jo grovere, vildere og mere kynisk jeg blev, jo mere anerkendelse fik jeg,” fortæller Abdel Mustafa og tilføjer:

“Jeg har lavet nogle fuldstændigt sindssyge ting.”

Abdel Rahman Mustafa og hans bandevenner udkæmper blandt andet en drabelig blodfejde med andre indvandrere i den pakistansk-ledede gruppering Loyal To Familia.

Drab, skyderier og pyromanbrande hærger Storkøbenhavn, når de bandekriminelle udlændinge kæmper om ære, dominans og retten til at begå organiseret kriminalitet.

Dobbeltmorderen og terroristen Omar El-Hussein.

Bandemedlemmet Abdel Rahman Mustafa udvikler et nært venskab med den vanekriminelle Omar Abdel Hamid El-Hussein, der også har muslimsk og palæstinensisk. baggrund.

Omar Abdel Hamid El-Hussein kendes i dag under navnet ‘Terror-Omar’, fordi han sværgede troskab til terrorgruppen Islamisk Stat og stod bag et terrorangreb i februar 2015.

Omar El-Hussein dræbte den danske filminstruktør Finn Nørgaard og den jødiske vagtmand Dan Uzan med koldt islamisk blod.

Omar El-Hussein boede i ghettoen Mjølnerparken. Her blomstrerede hans og Mette Vibe Utzons svigersøns venskab op som en skamstøtte over den forfejlede integrationsproces af muslimer i Danmark.

De to arabere, Omar El-Hussein og Abdel Rahman Mustafa, var kendt som dybt kriminelle og spredte i årevis frygt i Københavnsområdet.

Omar El-Hussein ernærer sig i første omgang som indbrudstyv. I fællesskab med blandt andet en tyrkisk indvandrer stjæler den berygtede IS-terrorist utallige værdigenstande fra danske hustande. Nogle af indbruddene bliver begået juleaften, hvor mange danskere er på familiebesøg og fejrer en kristen højtid.

Listen med tyvekoster er lang: Spejlreflekskamera, fem deodoranter, 22 flasker rødvin, en dyr jakke, en ‘iPod-hovedpude’, ‘sorte badesandaler, diverse hårprodukter, en sort kuffert, adskillige computere, keltiske smykker, guldringe, flere diamanter, mange mobiltelefoner, en bilnøgle, flere ure, Louis Vuitton-tasker, en Apple iPod, iPod-dockingstationer, en flaske champagne, et par Gucci herrebukser, en Philips fladskærm, et strygejern, whisky, to æsker cigarer, to guldmanchetknapper, en sort sportstaske – samt to sparegrise, der indeholdte mindst 1630 kroner.

Politiet oplyser, at Omar El-Hussein – ligesom vennen Abdel Mustafa – er indblandet i organiseret bandekriminalitet. Omar El-Hussein bliver dømt for vold, flere brud på våbenloven og narkokriminalitet.

I 2013 begår Omar El-Hussein et knivoverfald på en tilfældig teenagedreng, som han stikker to gange med 12-13 centimeter dybe knivstik i låret og balden. Det 19-årige offer tæt på at forbløde og dø – men den palæstinensiske knivstikker bliver kun dømt for ‘grov vold’. Omar El-Hussein får to års fængsel, men sidder reelt kun bag tremmer i cirka et år.

DR-værten Mette Vibe Utzons svigersøn tager ikke afstand fra sin ‘bror i islam’, der står bag bandekriminalitet, et umotiveret knivoverfald samt morderisk Islamisk Stat-terrorisme.

Præcis ét år efter terrorangrebet på Lars Vilks Komiteens møde i kulturhuset Krudttønden går Abdel Rahman Mustafa på Facebook og sender islamiske lovprisninger til den afdøde IS-terrorist.

“Allah yerhamo!! Blod er tykkere end vand!! Aldrig glemt!!” skriver Abdel Mustafa på Facebook 14. februar 2016.

Den aggressive islamist tilføjer: “Jeg tager stadig IKKE afstand.”

I februar 2018 – igen på årsdagen for terrorangrebet på Krudttønden – kalder Abdel Mustafa sin afdøde ven, IS-terroristen Omar El-Hussein, for “min bror i islam”.

Vi spoler tiden tre år frem. Nu kalder DR’s Mette Vibe Utzon sin arabiske svigersøn for “sej”, selvom han hylder en Islamisk Stat-terrorist, der står bag to mord på dansk jord.

Det smager af licensbetalt landsforræderi.

I dag driver Mette Vibe Utzons svigersøn Facebooksiden ‘Nok er nok – Stop fremmedfjendsk retorik’. Her anklager Abdel Mustafa den danske befolkning og politikerne for racisme og diskrimination, der er rettet mod muslimer.

Mette Vibe Utzon laver ofte opslag på de sociale medier, hvor hun fremviser sit muslimske barnebarn, der har rødder i Irak, de palæstinensiske områder og Danmark.

Mette Vibe Utzons datter, Amanda Utzon Carlsen, arbejder i et islamisk fitnesscenter, hvor kun kvinder har adgang. Her kan de muslimske fitnessgæster være fuldt tildækket i henhold til sharialoven.

De muslimske ejere har tidligere drevet fitnesscenteret fra en adresse på Heimdalsgade i København, der også huser en radikaliseret Hizb ut-Tahrir-moské.

Det var i selvsamme moské, at Omar El-Hussein var til fredagsbøn dagen før hans terrorangreb på Krudttønden og synagogen i det indre København.

De islamistiske brikker begynder at falde på plads.

Mette Vibe Utzons dømmekraft og moralske kompas virker til at være sat ud af spillet. Hvorfor mener DR-journalisten, at hendes svigersøn er sej? En islamist, der nægter at tage afstand fra en Islamisk Stat-terrorist og hans angreb på det danske samfund?

Ovenstående skal ses i lyset af, at den kvindelige radio- og tv-vært videreformidler nyheder til danskerne på daglig basis. Ofte i selskab med eksmanden og DR-journalisten Søren Carlsen.

Det store spørgsmål melder sig: Er Mette Vibe Utzons sind blevet formørket af datterens og svigersønnens islamiske tilhørsforhold?

*

Kritiske journalister kan kontakte DR’s nyhedsledelse her:

Thomas Falbe, nyhedschef, DR

Mobil: 23296221
Telefon: 35204690
E-mail: thf@dr.dk

*

Se også DR’s woke-moderator Sophie Amalie Erenskjold: Du er velkommen til at debattere, såfremt du ‘respekterer Dina’s pronomener’

2 Kommentarer på "Licensbetalt landsforræderi"

  1. Jeg er ikke sikker på at Mette Vibe Utzon har så meget at sige i denne sag, hun er jo underlagt den sociale kontrol, der automatisk følger med når et familiemedlem så tæt på konverterer til islam, og en mandlig muslim med den sædvanlige muslimske herrefolksmentalitet kommer ind i kredsen. Hvis hun kom ud med meldinger, der var fjendtlige overfor svigersønnen, ville hun formentlig blive udskammet og muligvis miste kontakten til det konverterede familiemedlem.
    Når det så er sagt, så er jeg heller ikke i tvivl om at hun, ligesom alle dem, der har “liket” hendes opslag, inderst inde har en alt for positiv holdning til islam. En holdning, der er direkte skadelig for Danmark.
    De ledende kredses overdrevent positive holdning til islam og utroligt negative holdning til deres egne landsmænd, som er dem, der oplever resultatet af masseindvandringen, viser fremfor noget andet også hvor meget disse mennesker inderst inde hader deres egne landsmænd. De ser simpelthen helt og aldeles sig selv som bedre mennesker, moralsk overlegne og mere oplyste (!), uanset hvor meget realiteterne skriger dem ind i hovedet..

  2. Både svigermor, datter og svigersøn burde sendes til et shit country.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.