Når ingen andre tør

Når ingen andre tør

Ekstra Bladets ny slogan klinger lidt hult, når ledelsen mørklægger, at en af avisens medarbejdere sidder fængslet for grov pædofili og børnesex.


Se også MSM om højreekstremisten, der “… skød og dræbte to ubevæbnede Black Lives Matter-demonstranter”

2 Kommentarer på "Når ingen andre tør"

  1. Der er langt til den gamle EB-redaktør Victor Andreasen, som i 1991 holdt et glimrende foredrag på Den Danske Forenings sommerstævne (http://www.dendanskeforening.dk/files/files/DK-4-1991%20.pdf). I det mindste kunne avisen også i dag føre kampagne for en folkeafstemning om islamiseringen, som også Andreasen talte for:

    “Hvis lovgiverne eller et flertal af dem vil gøre Danmark til en slags internationalt asylcenter, bør mindstekravet dog være, at dette spørgsmål overlades til vælgernes afgørelse gennem en folkeafstemning. Hvis et flertal af vælgerne sætter indvandrernes levestandard højere end forbedringen af deres egne materielle, sociale og kulturelle vilkår, ja så skal der være indvandring. Men selv i så fald bør det være nogenlunde hele den danske befolkning, der udviser denne altruistiske, romantiske kærlighed til Danmark som et internationalt asylcenter. For det kan ikke være i overensstemmelse med elementære demokratiske principper, at et tilfældigt flertal i Folketinget bruger magten til at udøve verdensfilantropi på den øvrige befolknings bekostning og mod dens vilje. Jeg er ikke blåøjet optimist. Hvis der er noget, politikerne frygter, er det en folkeafstemning
    om dette spørgsmål. Den vil være uhyre vanskelig at vinde gehør for. Men det bør
    ikke forhindre os, der er tilhængere af den, i at virke for, at den kan blive en realitet. For det er Danmarks vitale interesser, der her er på spil.”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.