Enhedslistens tyrker Sinem Kiraz Demir: Danskerne skal modtage flere indvandrere

Under det netop overståede kommunalvalg kunne danskerne stemme på den tyrkiske migrant, Sinem Kiraz Demir, der stillede op for Enhedslisten.

På billedet poserer den tyrkiske kvinde med et dansk pas, som hun fik overdraget af landsforræderiske folketingspolitikere i juni 2018. På det tidspunkt var Sinem Demir 26 år.

Sinem Demir, der om natten drømmer på sit tyrkiske modersmål, kræver, at den danske befolkning skal belastes af endnu flere velfærdsmigranter, der typisk ankommer fra muslimske lande.

Selvom Sinem Kiraz Demir først fik dansk statsborgerskab i 2018, er hun allerede medlem af Københavns Borgerepræsentation, der har magten over eksempelvis danske børneinstitutioner, skoler og plejehjem.

Sinem Demir blokerer politiske modstandere på Twitter.

Ved det netop overståede kommunalvalg blev den tyrkiske kvinde valgt ind i Borgerrepræsentationen med et brag. Sinem Demir fik næstflest stemmer i Enhedslisten. Hele 3480 vælgere satte kryds ved tyrkiske Sinem Demir.

“Jeg ved ikke hvordan og hvorfor,” udtaler Sinem Demir.

Et godt bud er, at Enhedslistens vælgerskare i høj grad er muslimer, der i manges tilfælde også kommer fra Tyrkiet.

Men liste Ø’s vælgerhav består også er selvgode venligboere, der er besnæret af tanken om en befolkningsudskiftning, hvor borgere fra Stormellemøsten og Afrika destruerer dansk kultur i globalismen og socialismens navn.

Det slår aldrig fejl. Indvandrere fra muslimske lande – som Sinem Demir – kæmper for flere indvandrere og åbne grænser.

Enhedslisten ødelægger Danmark bid for bid.

*

Se også Frankfurterskole-psykologi

2 Kommentarer på "Enhedslistens tyrker Sinem Kiraz Demir: Danskerne skal modtage flere indvandrere"

  1. Ja, det er bemærkelsesværdigt, at hun åbenbart slet ikke har ført sig frem med valgplakater (https://politiken.dk/indland/politik/kommunalvalg/art8487674/Hun-har-ikke-h%C3%A6ngt-p%C3%A5-en-eneste-lygtep%C3%A6l.-Alligevel-fik-Sinem-Demir-et-forrygende-valg), men alligevel fik så mange stemmer, men det viser jo bare, hvilken tiltrækningskraft en tilstrækkeligt yderligtgående og fremmed har på visse segmenter (af nok både fremmede og røde etnisk danske) vælgere, desuden med tilpas dyrkelse af offerrollen på disses vegne: “Jeg ønsker en rød kommune i en grøn by. En kommune hvor der er plads til alle livsformer, hvor vores by ikke er blevet for poleret og “pæn”, men i stedet kan rumme alle. En kommune der passer på sine borgere, og møder dem med forståelse, fremfor jagt og hetz.”

  2. Jeg forudser at det går med København som med London, Rotterdam og andre europæiske storbyer: Muslimsk borgmester indenfor en kort årrække.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.