Stenrig James Bond-skuespiller: Danskerne har råd til at hente muslimske asylansøgere

Den velhavende skuespiller Jesper Christensen løfter pegefingeren overfor den danske befolkning. Den 73-årige filmstjerne mener, at danskerne har råd til flere muslimske migranter.

Jesper Christensen har tjent tusindvis af kroner på at medvirke i tre James Bond-film. Den aldrende venligbo-skuespiller har fortalt, at han kan holde fri et helt år, når han arbejder i få dage på 007-filmsettet.

Jesper Christensen har medvirket i et utal af danske spillefilm og tv-serier på Danmarks Radio. Hans løn på disse produktioner er ofte 100 procent licens- og skattefinansieret.

I 2015 viste Jesper Christensens regnskaber, at han er millionær på grund af den bugnende egenkapital i sit firma.

Den rige kulturelite arbejder for mere islam og multikultur for at fremstå som ‘gode mennesker’. Det er danskerne, der får regningen.


Se også Theo van Gogh in memoriam – Nej, vi kan ikke tale om det

5 Kommentarer på "Stenrig James Bond-skuespiller: Danskerne har råd til at hente muslimske asylansøgere"

 1. LUK RØVEN Jesper Christensen, vi har ikke råd til alle de muslimske nasserøve

 2. Han ikke bare spiller han skurk, han er det åbenbart også.

 3. Der er Krig i Sandvad.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/krig-i-sandvad-de-skal-ikke-komme-her/8958538

  Krig i Sandvad: – De skal ikke komme her
  ekstrabladet.dk

  Uanset hvad hun siger fra udlændingestyrelsen sige, har folk krav på at vide hvad det er for nogle typer der kommer til stedet.
  Ellers ender det med at folk selv tager over.

  Psykisk syge og folk der skal hjælpes er bl.a. ord som hun siger er dækkende.
  De tror kraftædemig at de kan plante det hele i Jylland.
  De skal ud alle til hobe, og evt hjælpes i deres nærområder.
  De har bl.a. deres egen STORE sandkasse at være i, så de behøver ikke at vare i Sandvad.

  Eller for den sags skyld på Kjærshovedgård.

 4. Jeg kunne brække mig over en sådan selvgodheds-moraliserende overlegen og direkte skadelig udtalelse. Det er som jeg tidligere har udtalt formentlig for sent st redde Danmark og formentlig også Vesteuropa- især når vi bare uden videre accepterer diktatoriske sundhedsracistiske love, der opdeler befolkningen i en godkendt gruppe, de “vaccinerede”, og en raceuren gruppe, de “uvaccinerede”, som allerede nu står på perronen og venter på tvangstransporten væk til lejren! Så kan alt sgu lade sig gøre når vi bare accepterer sådan noget!

 5. Han er en af disse højtragende high-society typer, hvis moralkodeks-kompas kun peger i en enkelt retning: Og det er direkte imod deres egen ‘selv-pleased-feelgood’-egoer. Det er arrogance i stor stil at stille sig op på denne måde og ud-stille/skamme den danske befolkning som nogle af de værste svigtere af menneskerettigheder og ‘humanisme’ imod lande som for længst er opgivet og faldne.
  Patetisk !
  Nu er Mallorca også blevet et et yndet ‘strandingssted’ for illegale immigranter i både, lige der hvor mange turister opholder sig på øen. Hvorfor sætter man ikke langt hårdere ind fra myndighedernes side af nu. De skal mødes af patruljeenheder med store skarpladte våben.
  Se: https://twitter.com/Dykaren21/status/1456919356344987657

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.