Fuck Danmark: Venstreradikal i Bispehaven sat på plads af aggressiv indvandrer – Isaac Omaid Loqman (Stig Tøftings svigersøn)

Beboeren, der bliver tilrettevist af indvandreren, er en kendt aarhusiansk venstreradikal, der ad flere omgange har generet den danske højrefløj med upassende opførsel.

Uriasposten har transskriberet video fra Tiktik:

“Isaac Omaid Loqman (også kendt som Omaid Loqman Mahmoud, red.), familiefar: Allah. Du beder om at få tæsk. Sådan nogle fucking kakerlakker, der giver os et dårligt ry. Prøv lige at se – han bor som en junkie. Så står der ‘Fuck Danmark’. Nåh, nu bliver jeg nødt til at banke ham. … Det største problem det er, at vi er i fucking Bispehaven, og de her fucking danskere har lagt et fucking flag op, hvor der står ‘Fuck Danmark’, i fucking Bispehaven. Lad mig lige se det her flag ‘bro’. … Fuck Danmark har du skrevet. Hvorfor har du skrevet ‘Fuck Danmark’? Fordi hvad? Hvorfor har du kjole på? Hvorfor har du skrevet ‘Fuck Danmark’ og lagt det ud, sådan at når dine fucking medborgere kører forbi, så tror de, at det er en araber, der har lagt den her ud.

‘Magi’, anti-racist: Det er jeg ked af, det var ikke meningen.

Isaac Omaid Loqman: Nåh det har du ikke. Du skal måske tænke dig om, din fucking junkie. Pil den ned, før jeg piller dit hoved af. Skynd dig. Yallah.

‘Magi’: Ja, ja. Hold op med at sparke til mig.

Isaac Omaid Loqman: Pil det ned din tumpe, mand.

‘Magi’: Jeg er i gang.

Isaac Omaid Loqman: Fucking junkie. Læg den i sækken og giv mig den. Når de her fucking danskere kører fordi, så tror de, at det er os, som har lagt det ud, og så begynder TV 2 Nyhederne at komme herud. Og når TV 2 Nyhederne kommer herud, så siger de, prøv at se – vi er i ghettoen, og de skriver ‘Fuck Danmark’. Men nej, mine damer og herrer. Prøv lige at kig det her lort. Kig det her skrald. Giv mig den, lad mig smide den ud i skraldespanden. Giv mig den..

‘Magi’: Nej, jeg beholder den.

Isaac Omaid Loqman: Prøv lige at høre her. Jeg sværger på min mor, at jeg river dit hoved af.

Isaac Omaid Loqman: Tak skal du have. Og lad så være med at ligge sådan noget ud i vinduerne ik’.

‘Magi’: Ja, ja.

Isaac Omaid Loqman: Kan I have en rigtig god dag.

‘Magi’: Jov, tak, i lige måde.

Uriasposten skriver:

“‘Magi’ og århusianske venstreradikale demonstrerer imod ‘Danske Patrioter’ på Clemensbro i Århus, lørdag 23. oktober 2021. Bemærk det omtalte flag.”

Giv Nej til Islam i Danmark din vælgererklæring her


Se også Bispehaven: Araber sætter venstreradikal på plads: “Du skal måske tænke dig om, din fucking junkie.”

2 Kommentarer på "Fuck Danmark: Venstreradikal i Bispehaven sat på plads af aggressiv indvandrer – Isaac Omaid Loqman (Stig Tøftings svigersøn)"

 1. Et paradoks !
  Denne venstreradikale transgender LGBT+ person udsætter sig selv lidt for et selvmål – eller paradoks – her om man vil.
  Som en anden boomerang-effekt får hans tilsigtede ‘happening’ med at svine det officielle Danmark til med hans banner: FUCK Danmark – den helt modsatrettede effekt.
  Uden tvivl har denne venstreradikale vel haft som sit ærinde at udstille Danmark ifht. hans egen indvandrervenlige dagsorden i et i et for ham dårligt lys: Altså at vi er så slemme imod alle de immigranter som kun kommer her op for den danske velfærdsstats lykkesagligheder skyld.
  ‘Perlen’ den aggressive mandsperson i videoklippet får da i den grad sat ham på plads og viser ham hvem ‘herrefolket’ er i området.
  Et stort hykleri for venstrefløjens multi-kulti side af. Deres altomfavnende ‘godhed'(selv) til alle mennesker rammer dem selv i form af det modsatte: Voldsparathed og dominanskulturer på fuld udblæsning.
  Her er et andet landsskadeligt eksempel på udtalelser om at Danmark skal være for ALLE af en herboende immigrant fra Balkan:
  https://www.bt.dk/debat/vil-fryse-pernille-vermund-helt-ud?
  Hvornår får danskerne nok af alle disse landsforræderiske selvgode udtalelser fra kulturelt fremmed(fjendtlige) op i valgkampe etc ?

 2. Manden er undermåler, han viser jo det han sidder på, medens han pudser et-tallet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.