Danmarks Radio præsenterer ny tv-vært: Muslim, født i Bagdad og kandidat for De Radikale

I denne uge præsenterer Danmarks Radio en ny tv-vært, der skal dække den igangværende kommunalvalgkamp.

Selvfølgelig er der et massivt aftryk af islam, Det Radikale Venstre og mellemøstlig multikultur på den ny skærmtrolds CV.

26-årige Adnan Ibrahim Al-Adhami er muslim. Han er født i Iraks hovedstad Bagdad.

Som femårig rejser Adnan Al-Adhami og hans familie fra Mellemøsten. Familien sætter kurs mod den guldrandede danske velfærdsstat.

Her ender Adnan Al-Adhamis forældre som førtidspensionister. ‘Mission danskernes skattepenge’ er lykkedes.

“Jeg kan godt huske, hvordan vi boede i Irak, og så husker jeg især benzinlugten,” fortæller Adnan Al-Adhami om barndomshjemmet, hvor forældrene havde et billede af diktatoren Saddam Hussein hængende på væggen.

Selvom den muslimske familie er ‘flygtet’ til Danmark og søger asyl, så besøger Adnan Al-Adhami flere gange hjemlandet Irak. I Danmark kaldes den slags for asylsvindel.

Adnan Al-Adhamis forældre insisterer på, at der bliver talt arabisk i det muslimske asylhjem.

“Jeg vil sige, at du ikke skal tage afstand fra dine rødder. Der er intet flovt i, at du taler arabisk med dine forældre,” siger Adnan Al-Adhami

Den unge Adnan Al-Adhami bliver interesseret i politik, og han melder sig ind i Det Radikale Venstres ungdomsparti. Her får den unge iraker ansvaret for valgkampagne og kommunikation.

Senere får Adnan Al-Adhami et job hos moderpartiet Det Radikale Venstre som kommunikationsmedarbejder med speciale i videoproduktion.

Adnan Al-Adhami er så interesseret i de radikale visioner, at han bliver kandidat og ender på stemmesedlen.

Selvom Adnan Al-Adhami er irakisk statsborger og ikke har et dansk pas, så stiller han op til kommunalvalget i 2013 for Det Radikale Venstre.

Den muslimske kandidat får et bragende flot valg med 278 personlige stemmer. Adnan Al-Adhami kommer ind på andenpladsen på den radikale liste i Viborg Kommune.

Et kandidatur og job hos Det Radikale Venstre er det perfekte springbræt til en karriere hos Danmarks Radio.

Mens Adnan Al-Adhami stadig er på lønningslisten hos Det Radikale Venstre, bliver han ansat som radiovært på DR-kanalen P1 – i første omgang som medvært.

Udover en kort afstikker til licenskanalen Radio24syv så buldrer Adnan Al-Adhamis karriere hos Danmarks Radio derud af på fuld tryk.

Den unge muslim får flere fremtrædende roller på DR’s platforme, der er rettet mod den unge del af befolkningen.

Under dække af at lave journalistik og såkaldt ‘satire’ håner Adnan Al-Adhami sine direkte politiske modstandere – såsom Pia Kjærsgaard, Inger Støjberg, Rasmus Paludan og Morten Messerschmidt.

Der er tale om en række politikere fra partier, som Adnan Al-Adhami tidligere har kæmpet imod i en dansk valgkamp. Nu bekæmper den unge muslim sine modstandere med DR-mikrofonen i hånden.

I efteråret 2021 kulminerer Adnan Al-Adhamis mediekarriere, da han bliver vært for sit første tv-program på Danmarks Radio.

I DR2-programmet ‘Adnan og borgmestermoralen’ skal den muslimske vært angribe den kommende kommunalvalgkamp fra en satirisk vinkel.

Danmarks Radio fortier, at stationens arabiske tv-vært selv har stået på stemmesedlen for Det Radikale Venstre ved et tidligere kommunalvalg.

Islam, Det Radikale Venstre og Irak – den perfekte blanding for en DR-vært.


(Foto: Pressefoto fra Danmarks Radio)

Se også Terroristiske Team Dawah har som formål,”… at oplyse om islam i sin nøjagtige form uden kompromis”

3 Kommentarer på "Danmarks Radio præsenterer ny tv-vært: Muslim, født i Bagdad og kandidat for De Radikale"

 1. Den muslimske overtagelse af Danmark forløber fuldstændig efter planen.

 2. Hvad tid får folk nok. ??

 3. Tak for info!
  Jamen så er DR for mit vedkommende allerede fralagt mht. at følge med i den forestående kommunal valgkamp. Jeg vil absolut ikke sidde og følge med i en ‘vinklet’ muslimsk dækning af det kommende kom.valg. For det kan det jo ikke undgå at komme til.
  Alene det han udstråler virker på mig slet ikke dansk eller europæisk i nogen som helst forstand. Han virker nærmest afskyeligt frastødende.
  En anden ting er at der på enormt mange valgplakater for de kandidater der opstiller til det kommende kom.valg jo denne gang repræsenterer de kulturelt fremmede(for os hvide fjendtlige).
  Det er vel noget der bliver endnu mere iøjnefaldende om ikke så mange år frem i tiden.
  Skræmmende udvikling – intet mindre !
  Nu har DR snart fået halvdelen af deres værter og andet ‘godtfolk’ kulturberiget med bla. muslimske mørkemænd.
  Allahu Akbar !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.