Kunstnyt: Lesbisk brite bliver ny direktør på Aros

Rebecca Matthews er blevet ansat som ny direktør for kunstmuseet ARoS i Aarhus. Foto: Aros.

Det bliver englænderen Rebecca Matthews, der sætter sig i direktørstolen på det aarhusianske kunstmuseum Aros.

Rebecca Matthews er født på landet i Newbury i England. Hun er uddannet i fransk og tysk litteratur og sprog fra Cambridge University i 1991.

53-årige Rebecca Matthews bor i Beder syd for Aarhus med sin lesbiske partner Christina Herzog Matthews, der er lærer på Silkeborg Gymnasium. Parret nyder forstadslivet med den 16-årige teenagesøn, Jacob. Christina Herzog er mor til Jacob.

Den ny Aros-direktør er qua sin homoseksualitet meget aktiv inden for LGBT- og pride-bevægelserne.

I 2016 overrakte Rebecca Matthews den fornemme Aarhus Pride-Pris til en lesbisk kvinde, der arrangerer fodboldstævner for lesbiske kvinder.

Rebecca Matthews tilhører – som mange andre homoaktivister – den yderste venstrefløj. Specielt når det kommer til holdninger om multikultur, islam og indvandring.

Rebecca Matthews erklærede i efteråret 2016, at vi kun kan opnå en ‘bedre’ og ‘fredelig’ verden, hvis der etableres “kulturelt stærke forbindelser”, der nedbryder grænser mellem blandt andet religion og etnicitet.

Omskrevet betyder det, at landegrænser skal nedbrydes, og alle mennesker (læs: muslimer) skal have ret til at bosætte sig overalt på kloden – ikke mindst i de kristensekulære velfærdssamfund.

Det er et verdenssyn, man møder hos Enhedslisten, islamistpartiet Frie Grønne, SF og Det Radikale Venstre.

Rebecca Matthews er det, man kalder en ‘halalhippie’.

I efteråret 2018 flyttede Rebecca Matthews tilbage til sit hjemland for at stå i spidsen for Goodenough College i London.

Efter få år vendte Rebecca Matthews hjem til bonussønnen og den lesbiske hustru, der var blevet boende syd for Aarhus.

“Jeg savnede hele den måde, danskerne går til livet og deres arbejde på,” udtalte Rebecca Matthews.

I maj 2017 fik den daværende korthårs-blondine, Rebecca Matthews, konstateret brystkræft. Efter fire måneder, hvor Matthews gennemgik en kræftoperation samt kemo- og strålebehandling, var hun tilbage i arbejdstøjet. Denne gang iført turban.

Det kridhvide pagehår var væk. Frem voksede en ny og mørkere frisure, som pryder den nyudnævnte museumsdirektør den dag i dag.

Rebecca Matthews kommer fra et job som direktør for Glasmuseet Ebeltoft.

Globohomo-flag.


Se også EU versus Polen: Karolina Pawlowska, leder af polsk tænketank – ‘Vores værdier er anderledes end deres’

5 Kommentarer på "Kunstnyt: Lesbisk brite bliver ny direktør på Aros"

 1. De mennesker, som ville blive nogle af de første ofre i tilfælde af en islamisk magtivertagelse, er sjovt nok blandt de største tilhængere af det islamiske projekt. Jeg fatter det simpelthen ikke. Alle LGBT+ grupper burde forstå at deres rettigheder har det langt, langt bedre i et vestligt liberaldemokratisk system. Rent faktisk er det det eneste system dom beskytter LGBT+-rettigheder, i modsætning til selvfølgelig især muslimske lande men også katolske og fjernøstlige lande. Men i stedet ønsker de åbenbart at være med til at nedbryde det samfundssystem, der støtter dem.
  Endnu en bekræftelse af at også denne bevægelse, ligesom alle andre bevægelser efterhånden, er blevet infiltreret og overtaget af de samfundsnedbrydende venstreekstremistiske kræfter og den generelle nuværende antidemokratiske og dominerende totalitære stemning i de vestlige samfund.

 2. denne sag lugter mere og mere.
  Skiderikken sidder der vidst på lånt tid.

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13406301/barbara-bertelsen-har-slettet-smser-i-minksag/
  27.10.2021 KL. 12:18 ARTIKLEN OPDATERES
  Barbara Bertelsen har slettet sms’er i minksag
  Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen, har slettet sms’er i minksag, skriver Politiken.

 3. https://www.berlingske.dk/samfund/skadeligt-hvis-pressen-graver-i-minksag-mener-politiet-moerklaegger-alle

  Actioncard nr. 1 om samtale med ejere af minkfarme – Bortredigeret
  ————————-

  »Skadeligt« hvis pressen graver i minksag, mener politiet – mørklægger alle dokumenter
  Landets øverste politimyndighed, Rigspolitiet, vil mørklægge dokumenter om politiets rolle i den ulovlige aflivning af millioner af mink – begrundelsen er ganske usædvanlig, mener kritikere.

  • Jeg er ganske sikker på at hvis det offentlige Danmark havde nogen form for rest af moral, etik og respekt for loven- og borgerne- tilbage, så ville regeringen blive afsat, de involverede embedsmænd fyret og de skyldige retsforfulgt.
   Men eftersom vi nu lever i “biostaten”; et magtarrogant, autoritært system uden respekt for hverken loven eller borgerne, så tror jeg ikke man skal regne med at der bliver nogensomhelst konsekvenser for de ansvarlige. Tværtimod så ofrer man formentlig en eller anden ansat i administrationen, der får skylden, men som i virkeligheden har været imod ulovlighederne og har advaret internt imod dem gennem hele skandalen. Derefter bliver de rigtig skyldige forflyttet et stykke tid, hvorefter de bliver forfremmede og får endnu mere ansvar- Så kan befolkningen lære at de ikke skal sætte sig op imod systemet. Og Mette Frederiksen? Hun og næsten det samlede Folketing er jo allerede enige om at de har ret og at Grundloven ikke betyder noget. Jeg kan slet ikke forestille mig nogen konsekvenser, andet end måske en “næse”. Så er det anderledes med Inger Støjberg- hun har modsat sig sharialov og barnebrude!! Find skafottet frem NU!!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.