Politikens musikanmelder Lucia Odoom: – Vi er nogle der rent faktisk er komplekse, sammensatte, og uforudsigelige mennesker, selvom vi på magisk vis ikke er hvide og plagede af hvid bedrehvidenhed

En lidt ældre postering fra Ballet Magnifique, hvor musikjournalisten Lucia Odoom fremturer mod Rene Fredensborg grundet Fredensborgs – i Lucia Odooms øjne – problematiske hvidhed:

“Musikjournalist Lucia Odoom (Politiken) skriver på Facebook i en kommentar til radiojournalist Rene Fredensborg:

“Det her en helt igennem smagløs og åndsbollet samtale, jeg simpelhen ikke vil nedværdige mig til at være en del af. God fornøjelse med jeres eksistentielle kedsomhed, hvor det hele tiden gælder om at at pege fingre af alle de andre i den hvide middelklasse. Hallo, god morgen!!! I er allesammen hvide og det er skide ligemeget, folk er altså mere ligeglade med jeres samvittighed eller selvvigtige autentiske selvfede følelse af, at det er nogle andre der er nogle hipstere. Vi er nogle der rent faktisk er komplekse, sammensatte, og uforudsigelige mennesker, selvom vi på magisk vis ikke er hvide og plagede af hvid bedrehvidenhed. Stop nu disse ligegyldigheder og få gjort ting.””

Lucia Odoom poserer på Facebook.

Se også Hans Hüttel: Min debut som hvid mand

Se også Afsløring: Den dansk-afrikanske journalist Philip Sampson dømt for sexovergreb og kvindevold mod 17-årig

2 Kommentarer på "Politikens musikanmelder Lucia Odoom: – Vi er nogle der rent faktisk er komplekse, sammensatte, og uforudsigelige mennesker, selvom vi på magisk vis ikke er hvide og plagede af hvid bedrehvidenhed"

 1. Hvis hun havde været hvid og var kommet med sådan en udtalelse om sorte, så havde hun nu været 24/7 udsat for pressens hetz, statsministerens og andre politikeres fordømmelse og meget andet godt. Men nu er hun jo ikke hvid, så hendes opførsel er naturligvis helt i orden og fantastisk..

 2. Velfærdsimmigranten og Woke-journalisten, den ‘farvede’ Lucia Doom udviser hermed sin tydelige foragt overfor den hvide race og befolkning i Danmark.
  Hun tager helt igennem offerrollen og føler sig helt og aldeles ekskluderet af den såkaldte ‘herskende’ hvide overrace.
  Det kan jo være at hun rent faktisk er sådan en rigtig Woke-Hipster, der kune helt tiden har et i sinde: At skulle udstille os hvide som nedgørende og selvfede overfor alle mulige andre herboende migranter og andre bosættere.
  Nu sidder hun så på en avis, Politiken, som netop helt igennem har taget hendes dagsorden og parti. At hun så ydermere direkte linker til et borgerforslag: Stop hjemsendelse af syriske flygtninge inde fra hendes Instagram profil siger jo bare alt om hvordan hun blander sin venstreorienterede aktivisme sammen med sit journalistiske virke.
  Se: https://www.instagram.com/luciaodoom/?hl=en
  Stop tilbagesendelsen af syriske flygtninge til farlige og usikre forhold. Pladderhumanisme og Woke’isme helt igennem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.