Afsløring: Red Barnet lyver om samarbejdet med stormobberen Jeanette Ottesen

Enhedslistens moralske søsterorganisation – Red Barnet – er fanget i en løgn omkring den skandaleombruste Jeanette Ottesen, der på bizar vis har været udnævnt som ambassadør for en kampagne, der skulle bekæmpe mobning.

En kampagne som Red Barnet var en væsentlig del af. Alligevel lyver Red Barnet omkring sit samarbejde med den tidligere topsvømmer Jeanette Ottesen.

Red Barnet er under anklage, fordi Jeanette Ottesen i sin bog Fri indrømmer, at hun igennem mange år har været med til at mobbe svømmekollegaen Lotte Friis med hendes vægt, opførsel og udseende.

Alligevel var Jeanette Ottesen frontfigur i antimobbekampagnen ‘En for alle – alle for en – mod mobning’. Det var her Jeanette Ottesen og Red Barnet indgik et samarbejde.

Den statsstøttede kampagne blev lanceret i 2016. Udover Red Barnet stod Børns Vilkår og Børnerådet som afsender.

I dag raser flere danskere mod Red Barnets dømmekraft. Red Barnet giver et autosvar – eller såkaldt copy/paste-svar – til alle kritikerne, hvor organisationen afviser et samarbejde med Jeanette Ottesen.

Det er en stor løgn!

Red Barnet ledes af Janne Tynell, der er kæreste og samlever med Enhedslistens chefideolog og kandidat, Pelle Dragsted.

Pelle Dragsteds udkårne vikarierer på generalsekretærposten, indtil den tidligere partileder for Enhedslisten – Johanne Schmidt-Nielsen – vender tilbage fra barselsorlov.

Red Barnet gør som kommunisterne i det tidligere DDR og Sovjetunionen, når de var trængt op i en krog – de benytter sig af løgne og falske historier.

Red Barnet kan ikke vaske sine mobbehænder efter samarbejdet med Jeanette Ottesen, der må være verdens værste antimobbeambassadør.

*

Del gerne dette opslag så Red Barnets opførsel bliver afsløret.

*

Kritiske journalister kan kontakte Red Barnets fungerende generalsekretær her:

Janne Tynell, Red Barnet.

Mobil: 29387217
E-mail:
jaty@redbarnet.dk

*

Se også Politikens musikanmelder Lucia Odoom: – Vi er nogle der rent faktisk er komplekse, sammensatte, og uforudsigelige mennesker, selvom vi på magisk vis ikke er hvide og plagede af hvid bedrehvidenhed

1 Kommentar på "Afsløring: Red Barnet lyver om samarbejdet med stormobberen Jeanette Ottesen"

  1. “Rollemodel” er efterhånden en så skamreden titel, at det i sig selv burde opfattes som mobning at blive beskyldt for at være en sådan… Men bortset fra det er det tåkrummende, hvor meget plads snowflake-fnidder optager i vore medier i en tid med “lidt” alvorligere problemer…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.