Ungdomspolitiker fra Nye Borgerlige chikaneret af indvandrere: Hvor er statsministerens fordømmelse?

I dagevis har Aftenshowet, avisforsiderne, podcasts, nyhedsudsendelser og de sociale medier været fyldt med historien om den muslimske politiker, Sikandar Siddique, der var blevet bedt om at returnere til hjemlandet Pakistan – i en direkte tone.

Hele hylekoret af folketingspolitikere, ræverøde journalister, meningsdannere og selveste statsministeren slog ring om den berygtede pakistanske MF’er.

Det ser noget anderledes ud, når en ungdomspolitiker fra Nye Borgerlige bliver fysisk intimideret og chikaneret af hadske indvandrerdrenge, der vil forhindre den demokratiske proces.

Så er medierne og de hykleriske folketingspolitikere helt tavse!

Det danske demokrati er ved at falde fra hinanden, fordi nationalsindede politikere må tåle overgreb og trusler fra modstanderne – som var det en selvfølge.

Muslimske migranter og venstrefløjens politikere bliver derimod beskyttet af pressens overskrifter og ekstreme fokus ved blot den mindste hændelse.

Hvem husker ikke opstandelsen, da Zenia Stampe fik tilsendt en harmløs pistol-emoji? Eller da en fulderik på Kastrup Havn ville sende et par asylsvindlere hjem? Og episoden, hvor Rosa Lund fik et par borgerlige ord med på vejen efter en fodboldlandskamp?

Så eksploderer journalisterne og de politiske kollegaers forlorne omsorg i et festfyrværkeri af fordømmelser.

Statsminister Mette Frederiksen er ofte med i første række, når der tilbydes politiske omfavnelser til de berørte muslimer og venstrefløjskollegaerne.

Men denne gang er Mette Frederiksen tavs som graven. Det handler jo bare om Nye Borgerlige-politikeren Malte Larsen, der er blevet chikaneret af det ny herrefolk.

Vær bevidst om at demokratiet krakelerer i disse år.

*

Malte Larsens Facebookopslag lyder i sin helhed:

“Fysisk chikaneret af stor gruppe indvandrerdrenge til skolevalgsdebat

Jeg deltog i går i skolevalgets sidste og største debat i Ringsted Kongrescenter, som endte med at blive en mildt sagt meget ubehagelig oplevelse.

Forud for debatten havde hvert parti en bod med politiske flyers, bolcher osv. for at snakke politik med eleverne.

I begyndelsen gik det fint. Interesserede elever fik en flyer og en snak om Nye Borgerliges politik. Men inden længe kom en større gruppe indvandrerdrenge hen til min bod, som tydeligvis havde en anden agenda – nemlig at chikanere og intimidere mig.

I starten omringede de min bod fra alle led og kanter og stillede en masse åndssvage spørgsmål såsom ”hvorfor synes du jeg skal hjem?”, ”hvorfor hader du islam?” og ”hvad har du imod min hudfarve?”, som jeg efter bedste evne forsøgte at afværge på sagligt vis.

Det udviklede sig dog hurtigt, og efter 5-10 minutter begyndte indvandrerdrengene at råbe grove ukvemsord ad mig, og kom hen og tog mine flyers – som jeg har brugt tid og penge på at få produceret – og krøllede dem/rev dem i stykker lige foran mig.

Da jeg forsøgte at slå ned på det og håndtere den meget ubehagelige situation, begyndte de at blive mere fysisk intimiderende og kaste fysiske genstande fra andre boder efter mig. Der var endvidere en række indvandrerdrenge, som konstant gik ind i min bod og prøvede at stille sig tæt bag mig, mens nogen endda forsøgte at sætte klistermærker på min ryg.

Selvom jeg i begyndelsen tænkte, at jeg selv måtte håndtere situationen, måtte jeg erkende, at det var umuligt. Jeg fortalte derfor en af de tilstedeværende SSP-medarbejdere (eller lignende) om problemet, så nogen kunne få styr på indvandrerdrengene. Hjælp fik jeg dog ikke. Efter en SSP-medarbejder (eller lignende) havde stået ved min bod i tre minutter, hvorefter indvandrerdrengene gik væk, smuttede SSP-medarbejderen også, og chikanen fortsatte derefter.

Det var således med en følelse af afmagt og frustration, jeg bagefter skulle gå på scenen for at debattere. Her gik jeg hen til min kammerat og meddebattør fra Dansk Folkeparti, Mathias Stockfleth Petersen, som fortalte, at han også var blevet udsat for chikane af indvandrerdrenge ved sin bod.

Kort forud for debatten fik vi at vide, at lærerne og organisatorerne var meget kede af det, vi var blevet udsat for, og at de ville tage en alvorlig snak med de pågældende elever og sikre, at de nu ville opføre sig ordentligt, og chikanen i hvert fald ville stoppe.

Dog skulle vi ikke langt ind i debatten, før de begyndte at buhe højlydt, når Mathias (fra DF) og jeg havde ordet. Under hele debatten blev det aldrig påtalt, at eleverne skulle være stille og respektere demokratiet. Hverken debattens moderator, organisatorerne eller lærerne gjorde noget for at stoppe problemet.

Det var derfor med en meget ærgerlig og modløs fornemmelse i kroppen, at jeg i går afsluttede Skolevalget.

Udover at det var enormt ubehageligt for mig, saboterede det mine muligheder for at komme i kontakt med eleverne om mine politiske budskaber forud for debatten, og buh-råbene ødelagde dele af debatten for os debattører og de elever, der oprigtigt var interesseret i vores synspunkter.

Heldigvis er jeg er en relativt robust person med stor politisk gejst og vilje. Derfor slår det mig ikke ud. Men havde det været en ny og mere usikker debattør, ville en sådan episode med sikkerhed ødelægge vedkommendes mod på at stå frem med sine politiske synspunkter nogensinde igen.

Jeg håber, at Skolevalget fremover vil sætte større fokus på dette fuldstændig uacceptable problem og indskærpe nogle basale retningslinjer om passende opførsel for eleverne.

Hvis ikke skolerne kan garantere, at unge og debattører, hvoraf en stor del aldrig har stået i en debat før, ikke bliver fysisk forulempet og angrebet i forbindelse med debatterne, så er det ikke forsvarligt at sende personer ud til dem – eller i det hele taget afholde dem. Det kan ikke være rigtigt, at engagerede unge mennesker, der tager ud på skolerne for at diskutere politik, bliver mødt med fysisk chikane pga. deres politiske holdninger.

Del gerne.”

(Illustration: Samuel Thompson spytter efter Rasmus Paludan fra Stram Kurs på gaden i Vejle, da Paludan forsøger at skaffe stillere, så Stram Kurs kan stille op til regionsrådsvalget i Region Sydjylland)


Giv Nej til Islam i Danmark din vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Ungdomspolitiker fra Nye Borgerlige chikaneret af indvandrere: Hvor er statsministerens fordømmelse?"

 1. *GIVE ME A GUN*

 2. Der er lys i lortet lille mor. !!
  Gartneren holder udsalg.

  Folk skal vidst hånes, før de foretager sig noget. ?

  Eller vil folk bare lade stå til, og vente på at Etaten og dens herskende klasse vil gøre der for dem.

  Handling over for terrorisme er nødvendig.
  Ved denne handling, SKAL ideologien Islam fjernes, ellers bliver der IKKE ro på.

 3. Statsministerens tavshed taler mere end hendes sædvanlige tåbelige floskler. Hun er ikke værdig til at sidde i embedet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.