Er det terror? 25-årig somalier knivdræber den britiske politiker David Amess.

Den konservative parlamentariker David Amess er død efter at være blevet stukket ned.

Politiet har anholdt en 25-årig somalier for knivangrebet, der fandt sted omkring klokken 12 fredag middag:

“En 25-årig mand blev hurtigt anholdt efter, at betjente ankom til gerningsstedet,” oplyser britisk politi.

69-årige David Amess var opstillet i valgkredsen Southend West i Essex. Han blev angrebet under et vælgermøde i en kirke i Leigh-on-Sea – der ligger godt 60 kilometer øst for hovedstaden London.

Davis Amess blev knivstukket adskillige gange. Politiet fandt mordvåbenet på gerningsstedet.

Et vidne oplyser, at den anholdte somalier var rolig og samarbejdede med politiet, da han blev ført væk fra det blodige gerningssted.

Britiske myndigheder vil ikke på nuværende tidspunkt oplyse om, der er tale om et terrorangreb.

Somalia er et islamisk land, der er berygtet for krig og terrorisme. Iagttagere mener, at cirka 90 procent af befolkningen er muslimer.

I går dræbte en muslim fem mennesker i den norske by Kongsberg. Spørgsmålet er, hvorvidt Storbritannien også er ramt af et blodigt islamisk angreb?

*

Se også Ahmad Karhani idømt 4,5 års fængsel for tre voldtægtsforsøg

2 Kommentarer på "Er det terror? 25-årig somalier knivdræber den britiske politiker David Amess."

 1. Somalia er en total ‘fail state’, en terrorrede med masse af klankrige og andre aggressive stammekrigere der ikke har andet at give sig til end ja, at bekrige hinanden.
  Jeg ved virkelig ikke hvorfor lige netop denne befolkningsgruppe skulle ende med at blive så stor en andel af alle de herboende immigranter. men mit gæt er og bliver en helt fuldstændig ukontrolleret familiesammenførings accept fra de danske udlændige myndigheder.
  I den store danske provinsby hvor jeg bor vrimler det mildest talt med alle disse ikke integrerbare somaliere. Oftest er det noget med en hel masse unge mænd der ligger og kører med hovedet under armen og er til fare og gene for en hel masse i trafikken eller også er det kvinder i lange gevandter med barnevogne og en hel masse larmende børn.
  Det er stort set ligegyldigt hvilket land man hører om disse somaliere så er det noget med voldsomme problemer og ikke integrerbare – og en helt masse offentlige midler involveret.
  Hver gang jeg ikke kan undgå at skulle passere sådan nogle somaliere slår jeg så vidt muligt den største bue udenom dem. Man ved jo aldrig om der lige pludselig bliver trukket en lang fiskekniv eller macheter. Ja hvem ved efter sådan et bestialsk overfald på en englænder som beskrevet i artiklen ovenfor.

 2. Dræbt I EN KIRKE! Et parlamentsmedlem!
  Den ultimative provokation.
  Og reaktionen?! Skal vi gætte på at den sædvanlige islamapologet-automatisme sætter ind.
  Én ting er sikker- islam marcherer frem i Vesteuropa og ingen tør gøre noget ved det.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.