Terror i Norge: Det har ikke noget med islam at gøre …

Mens terroristen Anders Behring Breivik ‘s svage forbindelser til den norske højrefløj blev gransket helt ned i detaljen, forholder det sig anderledes med den muslimske konvertit-terrorist Espen Andersen Bråthen. Islamapologien er allerede ved at komme op i omdrejninger, og vi må forstå, at Espen Bråthens angreb intet havde med islam at gøre. Espen Bråthen var derimod en psykisk syg mand. Og islam kan endnu engang frikendes for sine forbindelse til et terrorangreb.

Anders Breivik – hvis politiske motiver blev gransket ned i detaljen. Den muslimske terrorist Espen Andersen Bråthen er derimod ikke religiøst eller politisk motiveret, men “sindssyg”. Lyder det fra flere.

Se også Den fremmede fjende Hana Skrijelj hylder muslimsk terrorist og bueskytte

1 Kommentar på "Terror i Norge: Det har ikke noget med islam at gøre …"

  1. Ganske som forudsagt herfra tidligere på dagen (det er heller ikke just det sværeste i Verden at forudsige), så er det dominerende narrativ allerede kørt på plads.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.