Fremmed fjende hylder muslimsk terrorist og bueskytte

Der skal mobiliseres et ufatteligt had for at sammenligne den muslimske terror-bueskytte – konvertitten Espen Andersen Bråthen – fra Kongsberg – med ‘Robin Hood’.

Den sagnomspundne Robin Hood ramte altid plet i eventyret. Mens den muslimske terrorist dræbte fem vestlige borgere under et islamisk terrorangreb i Norge.

Hana Skrijelj oplyser, at hun stammer fra en byen Brcko, der ligger i det nordlige Bosnien-Hercegovina. Her er statsreligionen islam, og over halvdelen af landets indbyggere er muslimer.

Folketingspolitikerne har inviteret et bundløst had til vores land. Fællesnævneren er islam.

Den fremmede fjende Hana Skrijelj sammenligner den muslimske terrorist Espen Bråthen med Robin Hood.


Se også Norge: Espen Andersen Bråthen, 37-årig psykisk syg konvertit – “Bær vitne til at jeg er muslim.”

2 Kommentarer på "Fremmed fjende hylder muslimsk terrorist og bueskytte"

  1. Selvfølgelig. Som sædvanlig jubles der i muslimske kredse, når angreb som disse har fundet sted. Alligevel er de norske myndigheder som ventet planmæssigt mystificerede over hvad der mon kan være årsagen til angrebet. Og årsagen vil ret sikkert blive angivet som psykisk sygdom. Intet med islam at gøre. Kun mørkemænd. Find dialogkaffen og stearinlysene frem. Bla bla bla..
    Det er et skuespil, der bare gentager sig i én uendelighed. Det forekommer mere og mere som en massepsykose, hvor hele befolkninger vælger at sætte sig hen i et hjørne og lukke øjnene og ørerne, så de ikke kan se den kolossale elefant i rummet, som ødelægger mere og mere hver gang den tager et skridt..

  2. Sæt dette muslimske møjdyr sammen med Breivik, så får vi at se hvem der overlever.
    Fjern kuglerne først, så han bliver Kvinden i Cellen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.