Københavns Politi saboterer Stram Kurs’ valgkamp i Region Hovedstaden

Stram Kurs skulle i dag – fredag 8. oktober 2021 – have afholdt vælgermøde i Pusher Street fra klokken 16 til 19. Til vælgermødet skulle Stram Kurs’ spidskandidat i Region Hovedstaden – Rasmus Paludan – sammen med indbudte kandidater fra Christiania-Listen, Hampepartiet og Frihedslisten have diskuteret om, Region Hovedstaden gør nok for unge med hashpsykoser. Københavns Politi har imidlertid sat en stopper for det planlagte vælgermøde.

Da Københavns Politi som offentlig myndighed bruger sin myndighedsudøvelse til at sabotere Stram Kurs’ valgkamp til regionsrådsvalget i Region Hovedstaden, så intensiverer Stram Kurs sin debataktivitet på Christiania for at forsøge at afbøde den skade, som Københavns Politi har påført Stram Kurs’ valgkamp.

Derfor vil Stram Kurs gennemføre tre vælgermøder på Christiania de kommende dage:

Lørdag 9. oktober 2021 klokken 11-23:

Hvordan får vi Region Hovedstaden til at yde ekstra sundhedsfaglig hjælp til de personer, der bliver udsat for vold begået af politifolk i Region Hovedstaden?

Søndag 10. oktober 2021 klokken 11-23:

Bør Region Hovedstaden gennemføre medicinsk behandling med cannabis hos personer, der lider af hashmisbrug herunder politifolk, der arbejder i Region Hovedstaden?

Mandag 11. oktober 2021 klokken 11-23:

Kan det være rimeligt i et demokrati, at en myndighed som Københavns Politi ødelægger valgkampen for lovlige politiske partier?

Efter valget til Region Hovedstaden vil Stram Kurs med baggrund i Københavns Politis indblanding i Stram Kurs’ valgaktivitet fremsætte en valgklage med henblik på, at valget til Region Hovedstaden bliver erklæret ugyldigt, og at der gennemføres omvalg.

(Illustration: Screendump fra Youtube-video om Christiania)


Se også Stram Kurs holder vælgermøde i Pusher Street

Be the first to comment on "Københavns Politi saboterer Stram Kurs’ valgkamp i Region Hovedstaden"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.