Mette Frederiksen omtaler kommentar til Sikandar Siddique som “racisme”; hun ignorerer voldelige overfald på politikere fra Stram Kurs

Statsminister Mette Frederiksen kalder en kritisk kommentar til en pakistansk statsborger for “et racistisk angreb på en familie”.Har Mette Frederiksen taget afstand fra, at en Stram Kurs politiker blev slået og sparket på åben gade?

Har Mette Frederiksen taget afstand fra, at Rasmus Paludan blev spyttet efter, da han forsøgte at samle underskrifter til regionsrådsvalget?

Spyttedrengen er Samuel Thompson – adoptivbarn fra Sydafrika.

*

Se også Helle Thorning-Schmidt: Mit barn Camilla Kinnock er non-binær, “… hun og hendes venner flyder frit mellem kønnene”

6 Kommentarer på "Mette Frederiksen omtaler kommentar til Sikandar Siddique som “racisme”; hun ignorerer voldelige overfald på politikere fra Stram Kurs"

 1. Måske er der en MFer, der har modet til at stå op i Folketinget og stille det spørgsmål, hvorfor voldelige overfald på Stram Kurs-folk tilsyneladende skal ties ihjel og heller ikke fordømmes, mens berettigede vrede tilråb over personer som Siddique udlægges som “racisme” og får 24/7 dækning i den statsstøttede presse..

  • Der er så absolut ikke nogen som helst MF’er der vil såre Mink-skiderikken. De der sidder der, slikker KUN Islam i røven.

   • Fordrukken Taber | 8. oktober 2021 ved 09:42 |

    Lige netop. Der er tilsyneladende ingen i Folketinget, der overhovedet begriber hvor katastrofalt, det de foretager sig derinde, er. Eller også gør de og går bare 100% ind for at destruere Danmark, nøjagtig ligesom deres europæiske kolleger, der er med i samme projekt.

  • “Måske er der en MFer, der har modet til at stå op i Folketinget og stille det spørgsmål …”

   Det tvivler jeg på. Jeg tror desværre, at folketingets medlemmer synes, at det er helt i orden, at politikere fra Stram Kurs udsættes for vold, hærværk, trusler og chikane.

   • Fordrukken Taber | 8. oktober 2021 ved 11:55 |

    Jeg tvivler også meget kraftigt. Måske var det et øjebliks ønsketænkning, der fik mig til at skrive sådan. Dog vil jeg tage forbehold for Nye Borgerliges MFere, som godt kunne finde på at forsvare danskeres ret til eget land i et øjebliks forvirring (før de bliver sat på plads igen)..

 2. Der var ikke tale om et ‘racistisk’ angreb på velfærdsmigrant-familien Siddique. En velvalgt happening vel snarrest af nogle patrioter. Men enorm negativ fremstilling fik den under alle omstændigheder i mange medier.
  Han fik hvad han gik efter denne Sikandar Siddique: Endda fra øverste hold på Borgen fra selveste statsministeren Mette Mink – en skærpet henstilling til alle danskere om ikke at udøve ‘racisme’ og respektere alle de herboende minoriteter.
  Statsministeren er hyklerisk og overreagerer fuldstændigt i hendes ageren i dette tilfælde og taler jo direkte imod sin egen såkaldte ‘strammer’ politik på udlændingeområdet.
  Stort set alle politikere på Borgen går jo ind for et multi-kulti samfund med en stor sammenblanding af meget fremmedartede etniciteter(racer), trosretninger og kulturer.
  Det er rent logik hvad dette i praksis fører til: Det fører akkurat kun til en ting – ‘racisme’.
  Hvad tænker de da i det hele taget på overfor det originale hvide (endnu) flertal af etniske danskere ? Jo mere man forsøger at blande en befolkning op med alle mulige andre etniciteter(racer) desto mere vil der opstå af racisme. De to ting udelukker ikke hinanden. Årsag og virkning: Det er ren kausalitet.
  Det ses overalt i verden og i Danmark er man nu ved at opnå et kritisk masse af alverdens racer, og den bevirker at mange efterhånden har fået nok af politikeres politiske korrekthed og magtovergreb på folket.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.