Afsløring: Indvandrerpolitikerne soler sig i Sikandar Siddiques racismeanklager

Der gik få øjeblikke fra den pakistanske partileder, Sikandar Siddique, havde smidt sin første racismeanklage i forbindelse med folketingets åbning, før de mange indvandrerpolitikere i dansk politik prøvede at profitere på sagen.

Disse politikere har alle rødder i muslimske lande i Stormellemøsten, og de er omtrent ALTID tavse, når muslimske migranters voldskriminalitet eller åbenlyse racisme rammer danskerne.

En stor del af de racismeanklagende politikere er muslimer, og de appellerer derfor til muslimske vælgere, der mener, at den danske befolkning er racister.

Pakistanske Sikandar Siddique er muslim, folketingsmedlem og leder af det første islamistparti, der er repræsenteret på Christiansborg, Frie Grønne.

Sikandar Siddique fik varm opbakning fra:

 • Samira Nawa Amini, muslim fra Afghanistan. Folketingsmedlem, Det Radikale Venstre.
 • Halime Oguz, muslim, født i Tyrkiet. Folketingsmedlem, SF.
 • Nadeem Farooq, muslim fra Pakistan. Forhenværende folketingsmedlem, Det Radikale Venstre.
 • Yildiz Akdogan, muslim, født i Tyrkiet. Forhenværende folketingsmedlem, Socialdemokratiet.
 • Hediye Temiz, muslim fra Tyrkiet. Byrådsmedlem i Albertslund Kommune, Det Radikale Venstre.
 • Soma Mayel, muslim, født i Afghanistan. Byrådskandidat, Det Radikale Venstre. (Har afghansk pas).
 • Qasam Nazir Ahmad, muslim fra Pakistan. Regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden, Alternativet.
 • Serdal Benli, muslim, født i Tyrkiet. Viceborgmester i Gladsaxe Kommune, SF.
 • Ibrahim Benli, muslim, født i Tyrkiet. Kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev Kommune og folketingskandidat, Enhedslisten. (Fætter til Serdal Benli).
 • René Vilstrup-Bie, født i udlandet, afro-italiensk etnicitet. Forhenværende folketings- og byrådskandidat, Socialdemokratiet.

Jino Victoria Doabi, født i Iran, Borgerrepræsentationskandidat i Københavns Kommune, Det Radikale Venstre. (Jino Doabi har ikke dansk statsborgerskab og får fornyet sin opholdstilladelsen hvert andet år)

Politiker fra Stram Kurs bliver overfaldet på åben gade, så blodet flyder. Indvandrerpolitikerne og de danske medier er tavse.
Rasmus Paludan fra Stram Kurs bliver spyttet efter af adoptivbarnet Samuel Thompson, da Paludan forsøger at samle underskrifter ind i Vejle, så Stram Kurs kan stille op til regionsrådsvalget i Region Syddanmark. Indvandrerpolitikerne og de danske medier er tavse.

Det er disse, primært muslimske, politikere, som de danske statsejede eller statsstøttede medier hjælper med de ensidige racismeanklager, der fylder overskrifterne.

Når højreorienterede politikere eller aktivister udsættes for racisme, bliver spyttet på, eller overfaldes så blodet flyder, så er medierne og disse ikke-vestlige politikere tavse som graven.

Tag ikke fejl. Du bliver manipuleret af stærke kræfter fra den politiske elite og talende klasse.

*

Se også Kronprins Frederik overrækker kulturpris til Superflex: ‘En gruppe af kunstnere, der vil ændre verden’

3 Kommentarer på "Afsløring: Indvandrerpolitikerne soler sig i Sikandar Siddiques racismeanklager"

 1. Det er jo den kendte fremgangsmetode fra muslimernes side. Hvis man ikke synes om deres ideologireligion islam og synes at muslimer som Siddique, som er pakistaner og som ikke just støtter det danske sekulære samfund, personlig frihed og borgerrettigheder specielt helhjertet, bør rejse hjem, så er man “racist”, selvom man overhovedet ikke overvejer Siddiques hudfarve når man kritiserer ham for hans politik og hans generelle holdning til danskere. Sådan er den meget generelle og udbredte misforståelse i hele Vesteuropa; hvis man ikke kan lide islam og muslimer, der advokerer kraftigt for islam og imod andre trosretninger og som beskriver danskere som racister- ja, så er man bare racist. Islam har nemlig tilsyneladende erhvervet sig en hudfarve. Og den danske befolkning er åbenbart enig med muslimerne i denne holdning. Så fremtiden for Danmark, som jeg ser den, ser også muslimsk ud. Muligvis i en grad så landet officielt konverterer. Det vil ske efter lande som Belgien, Sverige og England, tror jeg, men det er ikke til at komme udenom at hvis den nuværende udvikling fortsætter, så kommer det uundgåeligt og matematisk sikkert til at ende sådan.

 2. Er det ikke snart tiden til af få renset Borgen for skidt og lort.
  Jeg kan ihvertfald se der er masser.

  Min politik på det punkt er:
  Folk fra MENA landene, samt fra Tyrkiet, forbydes adgang til offentlige stillinger.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  Forbudet er på grund af terror og andet landsskadelig virksomhed, og sårbarheden i (Sygehuse og IT-systemer). samt andre offentlige steder. Man er nød til at handle, det er altid bedre at forebygge end at helbrede.
  Derfor er er stor risiko for, at ugerningerne kan ske disse steder. så som:

  Folketinget:
  Ansættelse i og ved Folketinget. De kan ikke vælges til Folketings medlemmer, Da Grundloven dermed skal underskrives. Islam er jo uforenelig med Grundloven.

  Domstolene:
  Ansættelse og anden beskæftiglse inden for Domstolene skal forbydes.

  Politi:
  Ansættelse og anden beskæftiglse inden for Politiet skal forbydes.

  Kommuner / Regioner:
  Ansættelse og alt anden beskæftigelse inden for Kommuner / Regioner skal forbydes.
  Bl.a. Kommunalbestyrelse, økonomi/forvaltning, Social/omsorg, hjemmeplejen og Skolepedel, (her tænker jeg på beskyttelse af småpiger).

  Der kan KUN være den slags beskæftigelse, så som: Klippe hæk, Feje fortov for skidt og lort, Altså en slags “Rakkermænd” i gamle dage, som gik rundt og rensede Latriner.

  Hvis der er nogen der er enige. Så giv lige et responce.

 3. Det er mere end rigeligt og enormt skæmmende og skræmmende at skulle se på alle de reklamer på biler og andet overalt i samfundet med så mange af disse fremmedartede fjendtlige kulturberigere optil det forestående kommunal-/regionsrådsvalg i november måned. De appellerer kun til deres egne landsmænd, islam og folk på venstrefløjen. Nogen af dem endda kun på underlige opholdstilladelser og andet i Danmark. Helt hen i vejret at det i det hele taget kan lade sig gøre indenfor gældende dansk lovgivning. Personer som Sikandar Siddiques er landsskadelige og underminerer det danske demokrati ved at han rækker hånden ud til yderligt gående rabiate kræfter indenfor bla. islam og andre ekstremistiske organisationer som f.eks. Hizb ut-Tahrir. Det underminerer og ‘sprænger’ det danske samfund og skal simpelthen forbydes ved lovgivning.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.