Sharia-had: Muslimer morer sig over Lars Vilks’ død

Nyheden om Lars Vilks’ pludselige død havde kun figureret på de svenske mediers hjemmesider i kort tid, før stribevis af muslimske migranter udtrykte deres glæde over dødsfaldet.

De skandinaviske politikere har pålagt de oprindelige nordiske befolkninger et ufatteligt islamisk had via den skandaløse masseindvandring og medfølgende befolkningsudskiftning.

Fjenden bor iblandt os og næres af politikernes forræderiske opførsel og milliarder af skattekroner.

Muhammed som en rundkørselhund.
(Illustration: Maleri af Lars Vilks)

2 Kommentarer på "Sharia-had: Muslimer morer sig over Lars Vilks’ død"

 1. Det tog dem ikke lang tid at opfylde mine “fordomsfulde” og “racistiske” formodninger om at muslimerne ville fejre Vilks død. Men hvis man nu altid får bekræftet sine “fordomme”, er de så fordomme mere?..
  Tænk hvis danskere og europæere fejrede det vildt og voldsomt hver gang en radikaliseret imam eller anden rabiat muslim døde. Bare det at se vesterlændinge fejre sådan noget ville være helt fabelagtigt. Og så er jeg ligeglad med om man siger at vi ikke skal gå ned på samme uværdige niveau som dem, der fejrer Vilks og Westergaards død. De fejrer dødsfald blandt vores “vantro”, der “fornærmer profeten”. Det kunne være – ja, ligefrem sjovt og befriende! At opleve vesterlændinge fejre en rabiat muslims død..

  • Hvis man nu altid får bekræftet sine “fordomme”, er de så fordomme mere?..
   NEJ det vil jeg give dig t´ret i.
   Det er lige som det er noget der lugter. ” A T T E N T A T “

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.