Museolog Janus Tobias Saito-Madsen poster link til artikel, han vil have fjernet fra nettet

Janus Saito-Madsen, der ifølge sine Twitter-oplysninger er historiker og museolog, har på sin Twitterprofil postet et link til en artikel på Frihedens Stemme.

Det sjove er, at Janus Tobias Saito-Madsen sideløbende har henvendt sig til Pressenævnet med et krav om at få den pågældende artikel slettet.

Den artikel, som Saito-Madsen vil have væk fra nettet, bidrager han altså samtidig til at udbrede.

Janus Tobias Saito-Madsen støtter Det Radikale Venstre.

Se også Religiøst konservative migranter fra Afghanistan på Asylcenter Thyregod: 11-årig pige må ikke ophidse ældre sexlystne mænd

6 Kommentarer på "Museolog Janus Tobias Saito-Madsen poster link til artikel, han vil have fjernet fra nettet"

 1. Hans retorik er også meget kendetegnende for den gruppe af mennesker, han repræsenterer som type. Den urokkelige selvsikkerhed, deres overvældende følelse af moralsk overlegenhed og deres meget dominerende fællesskabsfølelse med deres mange ligesindede får dem til at føle at de er fejlfrie. Til gengæld er de 24/7/365-beskæftigede med at hetze mod anderledes tænkende. Det er noget, de føler sig berettigede til fordi de helt seriøst ser sig selv som gennemgribende moralsk overlegne og “bedre” mennesker. Vi andre befinder os selvfølgelig på et naturligt lavere plan i forhold til disse fantastiske og meget bedre mennesker, som naturligvis i deres egne øjne skal have alle de fordele, de fortjener. Hvis andre mener at de er uberettigede i den henseende, så klarer fællesskabet og sammenholdet paragrafferne og man undgår anklager og politisager ved hjælp af vennerne, som sidder overalt i det offentlige og i statsadministrationen.

  • Det er netop det værste ved dem. Og det farligste. Denne selvovervurdering og tro på egen moralske overlegenhed, alt sammen hugget i granit. Den dag det bliver disse nyttige idioters tur, til at komme op og hænge i kranerne, eller få hovedet skåret af, den dag forbander De Rasmus Paludan om muligt endnu mere, end de gør i forvejen. Det er nemlig alt sammen hans skyld. Med fare for at tangere injurielovgivningen, er den totale mangel på evnen til at påtage sig skyld og ansvar et klassisk træk hos psykopater, hvad jeg selvfølgelig ikke kan vide, om de er. Men adfærden ligner.

 2. Det er “sjovt” at se, hvordan dagens reportage i Ekstra Bladet om en kvinde, der nu er dømt for at ønske en kugle mod Paludan, gør uhyre meget ud af at understrege, at hendes kommentar blev skrevet i “ren ophidselse”, og sagen bagatelliseres omhyggeligt. Modsat når “racismedømte” får vedhæftet denne betegnelse resten af livet, uden forståelse for rationalet bag deres ophidselse.

  • Rettelse: B.T., ikke Ekstra Bladet (man bliver jo vant til, at den slags står dér)… https://www.bt.dk/krimi/kvinde-efterlyste-en-kugle-til-paludan-nu-er-hun-doemt-kriminel

   • Det er smudslitteratur begge dele, sammen med Pølletikken og til dels Jydepotten. DR er dog den største fordrejende løgne medie, TV2 konkurrerer jo med DR på sejersskamlen.

    Hvilken artikel henvises der til.??

  • Lige netop. Etniske danskere har forbud mod ophidselse. Det samme er selvfølgelig ikke tilfældet med de dejlige indvandrere, som vi utaknemmelige, smålige, egoistiske og racistiske danskere overhovedet ikke forstår at værdsætte. Alt dette viser jo bare at vi, på trods af de fabelagtige og søde danske politikeres indsats for at lære os om værdien af andre mennesker her i landet, ikke vil opføre os ordentligt og fortjener en kugle for panden eller et hug med øksen, fordi vi ikke værdsætter diversiteten og ikke er inklusive.. (grov ironi og sarkasme kan forekomme)..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.