Jeg ser med gru på denne form for rigsret

Frihedens Stemme har modtaget et læserindlæg fra Charles Nielsen. Charles Nielsen skriver om rigsretssagen mod tidligere minister Inger Støjberg. Rigsretten besluttede i går at afvise Inger Støjbergs ønske om at føre islamkritikeren Ayaan Hirsi Ali som vidne i Rigsretten. Charles Nielsen skriver:
“Kære Inger Støjberg

Undskyld mig mit raseri, men jeg håber, at du forstår. Uanset hvad støtter jeg dig alt, hvad jeg kan. Jeg tror i den anledning, at forsvaret hænger lidt i bremsen

Hallo, kan I høre mig? Der er en dommer, der skal fjernes: Jeg ser med gru på denne form for rigsret.
25 dommere ud af 26 stemte for, at vidnet Ayaan Hirsi Ali ikke skulle indkaldes som vidne.

Hvor hulen er vi henne?

Vi er netop derhenne, hvor de 25 dommere IKKE vil kende sandheden om islam og islams virke over for piger, der ikke er færdige med at lege med dukker. Men derimod må der gerne være en venstreekstrem dommer med tråde til islamisk terror og jødehad, der er med til at afgøre rigsretssagen mod Inger Støjberg. Det kan man da i sandhed kalde en “skueproces” af format.

Nærmere beskrivelse af den venstreekstreme kvinde: Den 73-årige Anne Grete Holmsgaard har siddet i folketinget for VS og SF, og hun er en af de 26 dommere i Rigsretten.

Anne Grete Holmsgaard kan uden at blinke afsige en juridisk hævn over Inger Støjberg, der ville adskille mindreårige piger fra deres gamle muslimske ægtemænd.

Muslimske terrorister har fået fuld opbakning fra rigsretsdommer Anne Grete Holmsgaard – så det ser sort ud for Inger Støjberg.

Omkring 1980 rejste Rigsrettens dommer Anne Grethe Holmsgaard til Mellemøsten. Her mødtes hun med topterrorister fra den islamiske jihadgruppe PFLP (Folkefronten til Palæstinas Befrielse).

Turen inkluderede et besøg i disse muslimers træningslejre, hvor terrorister blev uddannet til at dræbe jøder og vestlige borgere i hellig krig og terror.

Anne Grete Holmsgaard holdt møder med terroristerne Tashir Quba og Marwam Al-Fahoum. De to palæstinensiske muslimer er berygtet for at have samarbejdet med terrorgruppen Blekingegadebanden, der dræbte en dansk politibetjent.

Blekingegadebandens røveri foregik på Købmagergades Postkontor. Banden skød og dræbte den 22-årige politibetjent Jesper Egtved Hansen 3. november 1988. Han blev dræbt af hagl i det ene øje fra et oversavet jagtgevær. Blekingegadebanden fik et udbytte på cirka 14 millioner kroner ved røveriet.

Det var lige for at fortælle, hvad og hvem Anne Grete Holmsgaard sympatiserede med.

En af Blekingegadebandens terrorister har også samarbejdet med Red Barnets konstituerede generalsekretær, Janne Tynell. Blekingegadebandens målsætning var at udbrede ‘international solidaritet’. Om få dage står Janne Tynell i spidsen for en landsdækkende pengeindsamling for Red Barnet. Janne Tynell danner par med Pele Dragsted – stifter af Enhedslistens såkaldte tæskehold Antifascistisk Aktion / AFA, der overfalder og intimiderer Enhedslistens politiske modstandere.

Under sit terrorbesøg i Mellemøsten laver rigsretsdommer Anne Grete Holmsgaard en samarbejdsaftale med de voldelige muslimer. Det bliver aftalt, at der skal udkæmpes en fælles kamp mod den “zionistiske enhed og en total ødelæggelse af denne”.

På islamisk terrorsprog betyder det, at Anne Grete Holmsgaard, hendes politiske kammerater og terroristerne vil bekæmpe Israel og jøderne med alle til rådighed stående midler.

I 1984 skriver Anne Grete Holmsgaard, at alle jøder potentielt er fjender, når det endelige revolutionære opgør kommer. Det er et jødehad på linje med den antisemitisme, som Hitlers naziregime stod for (Krystalnatten in mente).

Under De Olympiske Lege i 1972 dræber muslimske terrorister 11 israelske sportsfolk – nogle bliver brutalt skudt ned på klos hold. Anne Grethe Holmsgaard bliver senere spurgt, hvorvidt hun tager afstand fra den blodige terror, der var rettet mod uskyldige sportsfolk.

Anne Grete Holmsgaard støtter sine arabiske terrorvenner:

“Jeg opfattede ikke palæstinensernes kamp som terrorisme, men som befrielseskamp,” lyder det kyniske svar fra rigsretsdommeren.”*

Underbygning: Links:

Anne Grete Holmsgaard og Blekingegadebanden

Anne Grete Holmsgaard har været stærkt kritiseret for angiveligt i 1970’erne at have benyttet sig af forherligende voldsretorik og antisemitiske klicheer både i tale og på skrift.

Journalist: Gamle sexsager får medier til at gløde – jødehad rager dem en høstblomst

Anne Grete Holmsgaard og terroren

Dommer i Inger Støjberg-sagen: Anne Grete Holmsgaard besøgte muslimske terrorister i Mellemøsten

7 Kommentarer på "Jeg ser med gru på denne form for rigsret"

 1. Islam har talt…!
  (Desværre)

 2. Charles har fuldstændig ret i at Holmsgaard ikke hører til i en sådan sag. Det er dog meget begrænset, hvad vi kan gøre her fra sidelinien- og det er med garanti ikke muligt at råbe nogen indflydelsesrig person op, som kan ændre på rigsrettens sammensætning. For som Charles selv skriver, så er det her en skueproces. Fuldstændig korrekt. En proces med et komplet forudsigeligt resultat. Selv hvis Støjberg ikke dømmes, så er beskeden at man ikke skal bekæmpe muslimsk indvandring og muslimske leveregler her i Danmark- så kan hun lære det. Alene belastningen fra selve den kendsgerning at der er en rigsretssag mod hende, er formentlig nok til at få hende til ikke at forsøge at dæmme op for islams indflydelse igen.
  Opgaven er dermed fuldført for rigsretten allerede..

 3. At pleje forbindelser med muslimske og danske terrorister er til gengæld ingen hæmsko for en fin karriere efterfølgende. Det må være læren af denne retssag.

  • Lige netop, Uwe. Det er fuldstændig grotesk. Det officielle Danmark er dybest set 100% på fjendens side. Og tak til Charles for fremragende research på Anne Grethe Holmsgaard.

 4. Det danske samfund er i store og væsentlige dele nu allerede underlagt og underkastet islam og dens dikteren. Overalt i samfundslivet ser man det ene mere markante knæfald efter det andet.
  Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsens direktør’s knæfald(moralsk forkasteligt) inde i en moske, siger jo også alt om vores eftergivelse til at man f.eks. af ideologiske grunde absolut ikke vil lade sig vaccinere imod Covid-19. Dette kan man selvf. også godt have aversioner imod som etnisk dansker, men det er bare mere af en personlig videnskabelig overbevisning.
  Nej det skal hele tiden hedde sig, at det er udelukkende et spørgsmål om ‘kommunikationsproblemer’ og selvf. IKKE et kulturelt ideologisk problem !
  De mange konsekvent benægtende vaccinations muslimer vil udgøre et stort problem for mange etniske vaccinerede danskere.
  Se evt: https://denkorteavis.dk/2021/de-mange-indvandrere-der-ikke-bliver-vaccinerede-er-en-fare-for-os-alle-myndigheder-og-eksperter-fylder-os-med-snak-om-hvad-der-er-galt/

 5. nordiclux kommentar: “De mange konsekvent vaccinations benægtende muslimer vil udgøre et stort problem for mange etniske vaccinerede danskere”
  Jeg forstår ikke din holdning på dette punkt. “Vaccinenægtere”, som man kalder dem, påberåber sig bare deres ret til selv at vælge om de vil “vaccineres” eller tage den risiko, det er ikke at blive “vaccineret”. Uanset om det er danskere eller indvandrede muslimer. Desuden er mange herboende muslimer unge. Og unge mennesker har ganske enkelt ikke brug for at blive vaccineret, da dødeligheden i denne aldersgruppe er ca 0.0 %.
  I virkeligheden kunne man ekskludere alle mennesker under 50 fra vaccination, da dødeligheden for denne gruppe er så ekstremt lav at det ligger tæt på 0.0%. Men da Danmark har en politik om at 1 dødsfald er 1 for meget, så vil man nu tvinge alle til “vaccination”. Og som jeg tidligere har skrevet om her, så er det samtidig en perfekt mulighed for de totalitære politikere, der sidder på Christiansborg, til at afskaffe Grundloven og indføre et nyt og fuldstændig anderledes samfundssystem, baseret på ekspertvælde, bureaukrati og simpel udplyndring af befolkningen. Vi har det i forvejen i en vis grad, men corona har leveret muligheden for politikerne til at fjerne de resterende borgerrettigheder og de sidste rester af personlig frihed. DKA har desuden kørt en fuldstændig Folketings-loyal fascistkampagne for at tvinge ALLE til vaccinerne. Det er vanvid. Hvis Jespersen og Pittelkow var stats- og indenrigsminister, så ville vi formentlig alle være tvunget til vaccine, med trussel om tvang og militær undtagelsestilstand, hvis vi sagde nej.
  Desuden er hele præmissen forkert. Uvaccinerede repræsenterer lige netop ikke et problem for de vaccinerede, eftersom risikoen for alvorlig sygdom for de vaccinerede ligger tæt på 0%. Så hvor f….. er problemet??!
  Jeg kan blive så p….sur over den her coronafascisme, DKA udviser. Og jeg fatter ikke at nogensomhelst her på siden, og med tanke på Stram Kurs libertarianske politik, overhovedet kan forstå Jespersen og Pittelkows holdning og deres uudholdelige propaganda..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.