Islam islam islam!

Islamisten Asmaa Abdol-Hamid elsker, når TV 2’s muslimske tv-vært Abdel Aziz Mahmoud interviewer sin muslimske værtskollega Simi Jan om forholdene i et islamisk land.

Asmaa Abdol og Abdel Aziz er begge født i De Arabiske Emirater.


Se også Arabere versus somaliere: “.. dyb foragt og had mellem parterne, fordomme, fjendskab, familiefejder, ære”

5 Kommentarer på "Islam islam islam!"

  1. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  2. Muslimer og islamofile har fuldstændig overtaget massemediebilledet. Etniske danskere er henvist til sidelinien og skal opføre sig respektfuldt overfor muslimerne, ellers rammes de af forskellige forholdsregler. Og det har Hr og Fru Danmark det åbenbart helt fint med. Hvis ikke de har det, så skal de stemme på et af remigrationspartierne, for ellers sker der intet og vi gider i forvejen slet ikke at høre på vores landsmænds ynk og jammer. De har selv stemt for det her. Og nej- det er ikke godt nok at stemme på Nye Borgerlige. Og det er slet ikke godt nok at stemme på De Konservative, Venstre, Liberal Alliance og hvad de ellers hedder.
    Nej, der skal stemmes på et REMIGRATIONSPARTI. Og det haster. Ellers er Danmark officielt muslimsk indenfor.. ja, det kunne sagtens vise sig at blive indenfor et eller to årtier med den fart, tingene har taget nu. Se bare på Sverige. Og helt ærligt- vi er ikke langt efter.

  3. Selv for Dansk Folkeparti blev det jo for meget, da Mogens Camre tillod sig at påpege, hvordan fremmede meningsdannere sidder og interviewer hinanden på dansk stats-tv. Så en remigration har nok lange udsigter…

    • Det er ufatteligt. Hver eneste dag er der nye anslag og angreb mod danskerne. Og danskerne tager bare imod. Til gengæld flipper de fuldstændig amok, grønne af raseri hvis en af deres landsmænd siger ting om muslimerne, som ikke passer til deres naive opfattelse af dem og islam.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.