”Afghanere” bør huses i Pakistan, ikke i Europa

Fra indsigtsfuld side advares der nu om, at tre millioner afghanske migranter kan være på vej mod Europa i overskuelig fremtid. Det er velkendt, at migranter ikke mindst søger derhen, hvor et brohoved af landsmænd (eller her snarere stammefrænder) allerede er etableret. Hvilket der for tiden som bekendt arbejdes ihærdigt på at udbygge, selvfølgelig som altid ud fra de bedst tænkelige argumenter om retfærdighed og forpligtelser.

Det vil naturligvis være komplet umuligt at skelne mellem skidt og kanel i den kommende strøm, men både den og dens forløber i form af tidligere afghanske ansatte hos vestligt militær i landet hører da også naturligt til i Pakistan som andenprioritet, hvis Taliban gør opholdet i Afghanistan for svært. ”Afghaneren” er jo en fiktiv person i denne middelalder-parallel til det Habsburgske monarkis kludetæppe, hvor alle grupper hver har deres nærmeste tilknytning til en nabostats folk snarere end til hinanden.

Der grædes tit snot over uretfærdigheden ved, at et land som Pakistan huser så mange migranter i forhold til europæiske lande. Jamen det er jo netop ikke kulturfremmede migranter som her. Hvis Sverige falder fra hinanden, er det jo nok også i Danmark, Norge og Finland, de etniske svenske vil søge tilflugt, ikke i Pakistan (hvis forhold de jo reelt også vil flygte fra). Europa kan så betale Pakistan for at beholde deres ”afghanske” frænder hjemme, men det har vi for så vidt allerede gjort ved de enorme bistandssummer til landet. I virkeligheden burde Europa kritisere Pakistan for ikke at gøre nok gengæld.

Alene de penge, der er bevilget via EU-kommissionen til Pakistan, beløber sig til omkring 10 milliarder kroner siden bistandsarbejdets start i 1976. Plus Den Europæiske Investeringsbank har givet milliarder i ”lån” til projekter om fornybar energi og lignende. Ved jordskælvet i 2005 gav EU over 700 mio. kr. i hjælp, næsten en milliard ved de store oversvømmelser i 2010. Endelig for knap en måned siden bevilgede EU foreløbig 165 mio. kr. til Pakistans håndtering af Afghanistan-migranterne. De enkelte europæiske landes bilaterale hjælp er ikke medtaget her. Vel at mærke er pengene godt givet ud, hvis landet så makker ret.

Med i perspektivet hører jo også, at Pakistan ifølge sit navn er ”de renes land”. Det henviser ifølge den officielle forklaring til ”den religiøse tro og etniske herkomst af vores folk”. De luksusproblemer, pakistanerne fokuserer på (a la vort woke-segment), fremgår af det aktuelle postyr om en otteårig hindudreng, der tissede på et tæppe i en islamisk helligdom. Denne muslimske udgave af Det Tredje Rige, som Vesten sært nok stryger med hårene, bruger årligt godt 6,3 milliarder kroner på sit atomvåbenprogram, mens landet altså får penge til det mere basale fra Vesten. Selvfølgelig kan Europa med god samvittighed lade Pakistan tage sig af de lige så rene afghanere, ja, landet bør straffes bistandsmæssigt, hvis det sender problemet videre for at splintre de vantros samfund, mens det selv så bastant hævder sin renhed.

5 Kommentarer på "”Afghanere” bør huses i Pakistan, ikke i Europa"

 1. Evident og rammende indlæg om den snarlige forventede massemigration fra Afghanistan.
  Pakistan betyder som beskrevet i indlægget: “a land abounding in the pure”: Et land, hvor det (u)rene florerer.
  Pakistan er et land på størrelse med Tyskland og Frankrig tilsammen, og har derfor rig mulighed for at rumme flygtninge-/migrationslejre i hopetal. Landet er jo sparsomt befolket i store dele.
  Udover at de deler den rene tro, afghanere og pakistanere, så er der på den pakistanske side også naturlige stammefrænder til dem fra den afghanske side af. Rent kulturelt og sprogligt set er dette jo også langt større match end at lade afghanerne migrere til Europa i dens vestlige verdslige kultur (endnu da).
  Hvis ikke Pakistan kan tvinges eller ‘føjes’ til at tage imod de forventede store migrantstrømme så er der også flere andre af de ‘stan’er som: Kazakhastan, Uzbekistan, Turmekistan, Tadsjikistan og Kyrgyzstan mm. Disse må være akkurat ligeså (u)’rene’ i deres tro som Pakistan.
  Ja, eller hvorfor dog ikke til den provins i Kina, Xinjiang, som vi altid skal høre fra hvor elendigt de internerede muslimske segmenter har det… selvom vi rent faktisk aldrig får nogle beviselige dokumentation for hvor ‘elendigt’ det rent fakstisk slår til for disse internerede. Man får det jo ‘serveret’ fra den vinkel som den tilstedeværende presse de har deres politiske ståsteds synsvinkel.
  Ja eller for den sags skyld USA, som jo har været den altdominerende krigsherre i det brogede og ukontrollable land. De kan ikke blive ved med at losse alle migrationsproblemer fra disse muslimske lande over som en abnormt stor byrde på europæerne.
  Der er mange alternative tilflugts lande end lige netop Europa.
  Men igen skal det se ud som om vi Europa har en stor skyldfølelse og forpligtigelse, da flere lande har været så ‘modbydelige’ i alle deres krigshandlinger dernede.
  Ja tak, men igen vel for at udrydde det onde, Taliban, og ikke jo ikke dem der nu har i sinde at flygte ud af landet.
  Et eller andet sted ret hyklerisk at vi så skulle tage imod dem som gerne vil bo og leve sammen i deres rene tro i landet. Og jo ikke her hos os – de vantro.

 2. Jeg har altid haft indtryk af at støtten til Taleban har været skyhøj i Afghanistan. Det var jo fædrelandets kamp mod de indtrængende fremmede, der i tidens løb havde prøvet at erobre landet. Se bare på de mange helteberetninger fra tiden med sovetisk besættelse. Dengang støttede amerikanerne jo disse fanatiske muslimer i Taleban med masser af penge og våben. De glemte bare at sådanne typer bare siger “Tak for våbnene” og så løber fra alle eventuelle andre aftaler, da de ikke behøver at lytte til vantro.
  Nu har organisationen på én måned overtaget det meste af Afghanistan efter at USA har forladt landet. Én måned.
  Det MÅ simpelthen skyldes at Taleban stadig har voldsomt stor støtte i befolkningen, selvom man prøver at bilde Vesten noget andet ind.
  Uanset hvad så bør tiden hvor man bare lukker halve og hele millioner af vildt kulturfremmede ind i Vesteuropa være slut, medmindre man ønsker fuldstændig at destruere Vestens kultur og erstatte den med mellemøstlig/muslimsk kultur. Egentlig kunne det godt se sådan ud, når man ser på den Iver, hvormed venstreekstreme kræfter i Europa (men også højreorienterede!) argumenterer for at vi skal tage ALLE migranter ind, som det overhovedet er fysisk muligt at mase ind i Europa, gerne på bekostning af europæernes sikkerhed og, i sidste ende, disses liv.
  Det er en enerverende og uafbrudt propagandakampagne, der ALDRIG holder pause. Og mon ikke det også denne gang lykkes for befolkningsudskiftningsfortalerne at skaffe et antal muslimer, der efter sigende flygter fra “radikal” islam, til Danmark, hvorefter disse, når de har fået permanent ophold, opfører sig på en måde, så årsagen til hvorfor de overhovedet flygtede fortoner sig i tågerne, når de forfægter de samme synspunkter som deres såkaldt “radikaliserede” landsmænd i Taleban..

 3. Se lige DKA
  https://denkorteavis.dk/2021/to-unge-afghanere-slaebte-tung-kuffert-gennem-tysk-banegaard-kuffertens-dystre-indhold-viste-at-de-gerne-vil-have-europas-velfaerd-men-hader-europas-vaerdier/

  Tyskland er rystet.

  I den offentlige debat har der været stærke røster, der taler om at tage imod flere afghanere i Danmark. Man vil beskytte dem mod det barbariske Taleban.

  Men nu understreger en chokerende sag, at virkeligheden er mere kompliceret og ubehagelig: Mange afghanere, der søger tryghed og velstand i Europa, bærer rundt på en voldskultur og en kvindeforagt, der er meget fremmed for europæiske værdier og er en trussel mod vores samfund.

  forsætter

  • forsat

   Denne kendsgerning har det med at blive glemt i de politisk korrekte debatter om at tage imod flere afghanere.

   https://youtu.be/AYOi4DsxvOc
   Afghanin in Berlin ermordet: Maryam H. lebte in Todesangst vor ihren Brüdern

   • Fordrukken Taber | 12. august 2021 ved 05:14 |

    Utroligt hvis tyskerne virkelig kan blive overraskede over det her. Men det er hurtigt glemt ved næste valg, hvor de igen med kæmpe flertal genvælger de landsskadelige kræfter og nu med tilføjelsen af et kæmpe “grønt” element, der vil sørge for at sætte turbo på destruktionen af landet, hvorefter vi andre IGEN skal kæmpe mod et totalitært Tyskland, der marcherer i kampen for befolkningsudskiftningen og de totalitære kræfters dirigentstav.
    Men nu er det egentlig ikke fordi vi selv er meget bedre her i landet; se bare Neerup Buhls opslag om det nylige borgerforslag, der skal skabe rammerne om en ny “hadetale”-lovgivning i Danmark, en lovgivning, der i realiteten kun tænkes brugt mod hvide mennesker. Med andre ord en foreslået racistisk lov med hvide mennesker som nederst i kastesystemet..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.