Bent Jensen: Kurt Westergaards hemmelige begravelse havde allerede fundet sted, da meddelelsen om Westergaards død blev meddelt offentligheden

Vild opdatering af professor Bent Jensen på Facebook:

“KURT WESTERGAARD HEMMELIGT BEGRAVET!

Nu er vi kommet så langt ud i opløsningen, at hædersmanden Kurt Westergaard efter henstilling fra myndighederne er blevet begravet på et hemmeligt sted. Jeg forstår det sådan, at den hemmelige begravelse allerede havde fundet sted, da meddelelsen om Kurts død blev meddelt offentligheden. Myndighederne har med andre ord frygtet en aktion mod begravelsen eller uroligheder i forbindelse hermed.

Det må jo betyde, at myndighederne er i besiddelse af oplysninger om påtænkte eller planlagte aktioner mod begravelsen og gravstedet, hvis det var offentligt kendt.

Meddelelsen om den hemmelige begravelse synes kun at have fremkaldt skuldertræk i Danmark. Jeg har ikke kunnet finde nogen reaktioner fra politisk eller anden side, men vil være taknemlig for oplysninger om, at jeg tager fejl. Ingen af de store medier har omtalt den skandaløse nyhed, som jeg læste i document.dk. Det er den uforfærdede norske kvinde Hege Storhaug, der oprindeligt offentliggjorde nyheden.

Snorksover medier og politikere, er de bange kujoner, eller er de blot ligeglade?

Under den tyske besættelse af Danmark blev henrettede modstandsfolk begravet i fuld offentlighed. Flere tusinde mennesker fulgte således Kaj Munk, da han fra Silkeborg blev kørt til sin begravelse i januar 1944 i Vedersø.”

*

Se også Negere/arabere krænkes over udklædningsfest: ‘Likvidering, massemord, tortur, forfølgelse, traumer’

3 Kommentarer på "Bent Jensen: Kurt Westergaards hemmelige begravelse havde allerede fundet sted, da meddelelsen om Westergaards død blev meddelt offentligheden"

  1. Kurt Westergaard skulle ha haft en “konge” begravelse

  2. Sagen er jo den at det ikke kun er arabere og andre muslimer, der truede med vold mod Westergaard. Mange danskere er så hjernevaskede med islamofili og had mod egen kultur at de ligeledes ville have et ønske om at skade Westergaards minde (eventuelle gravsten), eller videregive oplysninger til muslimer om hvor begravelsen foregik.
    Under alle omstændigheder må alle etniske danskere nok belave sig på at leve med dukkede hoveder i fremtiden og se frem til at muslimerne gradvist overtager Europa, dvs at europæeres gravpladser vil blive ryddet til fordel for islamiske.

    Lyder det her dystopisk? Tjah- men hvordan skal det blive anderledes? Der skal efterhånden et mirakel til for at Europa kan genopstå og komme til at ligne det kontinent, som det var for bare 20 år siden..

  3. Ikke en frihedskæmper værdigt, paradoksalt nok bortskaffes han jo så på samme måde som nazister og terrorister, hvis grave man omvendt ikke vil have som kultsteder… Mantraet lyder altid, at vi må undgå at synke til at blive ligesom modparten, men det er så alligevel sket, endda på vegne af de bedste.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.