Muslimsk hykleri: Pakistanske Bushra Hanif hævder, at hun har patent på at sende udlændinge hjem

I februar 2021 deler den pakistanske velfærdsmigrant, Bushra Yasmin Hanif, en tårevædet historie om den ‘racisme’, hun udsættes for, når hun bliver bedt om at rejse hjem til Pakistan.

Få måneder senere har den muslimske klagesang fået en anden lyd. Nu beder Bushara Hanif sin medmigrant, Naser Khader, om at returnere til hans hjemland, Syrien.

Det udstiller dobbeltmoralen i de muslimske parallelsamfund, hvor der gælder forskellige regler for muslimer og ikke-muslimer.

Pakistanske Bushra Hanif hævder, at danskerne er racister, hvis de beder hende om at bosætte sig i hendes hjemland.

Derimod må den pakistanske kvinde gerne skrive ‘smut hjem’ til sine modstandere. I dette tilfælde er den muslimske migrantkvinde ‘woke’, ‘feminist’ og en god muslim.

Det er den fremtid, danskerne kigger ind i. Ét regelsæt for de islamiske indvandrere, mens danskerne må underkaste sig andre regler.

Det pakistanske hykleri i fuld udfoldelse.

*

Giv en vælgererklæring her

Se også DR-rollemodellen Hawrae Ketabi: “Jeg vil knuse hver eneste knogle på den der vil brænde Quranen…”

2 Kommentarer på "Muslimsk hykleri: Pakistanske Bushra Hanif hævder, at hun har patent på at sende udlændinge hjem"

 1. Jeg gætter på at det indbringer hende skærmtid på DR og en chefstilling derinde.. Danmark er jo ret beset ikke et land for hvide etniske danskere længere. Vore landsmænd har ønsket at afskaffe det jødisk/kristne kulturgrundlag, vi lever (levede) på. Og så bliver det bare et spørgsmål om tid, før muslimer sætter sig på de magtcentrale politiske stillinger, hvilket betyder game over for det jødisk/kristne Danmark, som vi ellers har haft i 1000 år. Men der var intet ønske i befolkningen om at bevare vores kultur, så nu står vi med udsigten til kaos og libanesiske tilstande.. det må man jo simpelthen bare konstatere. Et stort flertal af vore landsmænd lider af et voldsomt had til egen kultur, egen hudfarve og især egne landsmænd, der prøver at holde fast i denne kultur.

 2. Når man følger lidt op på hendes Twitter feeds fremtræder der tydeligt et billede af en person/migrant, der har sit ypperste formål i at støtte op omkring alle ‘minoritetsgrupper’.
  Det gælder feminisme, sexisme(LGTBQ), WOKE, ANTIFA(studenter), ja og selvf. ikke mindst racisme bevægelsen.
  Hun er også godt linket sammen med det nye danske venstreorienterede i’SLAM’istiske parti DeFrieGrønne, Sikandar Siddique, og med og dennes kommunikationschef:
  https://twitter.com/BjarkeCharlie/status/1409792911466717186
  På billedet som en ‘velintegreret’ migrant (hvem er egentlig det ?) uden hovedbeklædning(tørklæde) – men som langt de fleste fremstår hun bare som endnu en ‘ulv i(uden) fåreklæder’ i etnicitets og identitets spørgsmålene.
  Så er spørgsmålet har hun i det hele taget opholdstilladelse i et eller andet omfang i Danmark ?
  Ellers er det bare direkte retur til bens forstås til *PAK*LangtBort’Istan.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.