DR’s muslimske rollemodel Hawrae Ketabi: Jeg prikker øjnene ud på dig, hvis du brænder koranen

Håbefulde nyhedsjournalister prøver gang på gang at finde muslimske rollemodeller, der skal give masseindvandringen et godt ry. Omtrent hver gang går der galt.

I sommeren 2021 fortæller DR en tilsyneladende rørende historie om den muslimske vagtmand, Hawrae Ketabi, der er en god far for sin datter.

Hawrae Ketabi deltager i et kønsopdelt projekt, hvor blandt andet indvandrermænd fra islamiske lande lærer basale ting om faderrollen.

DR har forregnet sig. For Hawrae Ketabi viser sig at passe i den skabelon, som muslimske indvandrere desværre ofte udfylder. Han er dybt troende, og han ønsker at løse konflikter med afstumpet vold.

I 2019 truer Hawrae Ketabi alle, der ikke respekterer hans koran.

Den iranske indvandrer vil ‘knuse hver eneste knogle’, ‘prikke øjnene ud’ og ‘trampe på’ den person, der vover at brænde en koran.

Den truende / troende Hawrae Ketabi slår fast, at han vil løse konflikter med vold.

Det fortier DR’s nyhedsjournalister. Det er kun den gode side af indvandringen, der må komme frem.

Hawrae Ketabi kommer fra byen Bane, der ligger i den vestlige del af Den Islamiske Republik Iran. Den iranske indvandrer har boet flere steder i Jylland – blandt andet i Kolding, Skive og Frederikshavn.

Trusselmageren Hawrae Ketabi arbejder i dag som magtfuld vagtmand hos sikkerhedsfirmaet Securitas. Her har han været tilknyttet vagtopgaver i discountkæden Fakta samt i fogedretten.

Tidligere har Hawrae Ketabi arbejdet med pædagogik og indvandrere samt som skatteyderbetalt tolk i det danske sundhedsvæsen.

Det er ikke første gang, at DR udstiller sine journalisters naivitet, når muslimske rollemodeller skal fremstilles i et positivt skær.

Voldtægtsmanden Shahzad Shariq. (Foto: Uriasposten)

I 2017 kunne DR’s brugere læse om den pakistanske indvandrer, Shahzad Shariq, der klagede over, at han kun fik lov at køre taxa i Danmark. Shahzad Shariq er, efter eget udsagn, universitetsuddannet og har flere års erfaring fra bankverdenen.

Kort tid efter at DR lagde artiklen om den klagende indvandrerchauffør på nettet, voldtog Shahzad Shariq en 24-årig kvinde under en taxatur.

DR’s pakistanske rollemodel fik tre et halvt års fængsel for at have voldtaget den unge kvinde. Han er med stor sandsynlighed på fri fod i dag.

DR’s nye islamiske rollemodel, Hawrae Ketabi, kan også bevæge sig frit rundt i Danmark – selvom han er kommet med religiøse voldstrusler i offentligheden.

Det er utilstedeligt, at muslimske ekstremister uden omkostninger kan true med vold og lemlæstelse i det danske samfund.

Hvornår finder Danmarks Radio en ny voldelig muslim, der skal fremstå som godheden selv?

*

Kritiske journalister kan kontakte sikkerhedsfirmaet Securitas, hvor den voldelige islamist arbejder. 
Nanna Høyberg Pedersen, chef, Securitas. 


Telefon: 2338 6074
E-mail: nanna.h.pedersen@securitas.dk

Kritiske spørgsmål om Danmarks Radios tvivlsomme og voldelige rollemodeller kan rettes til:

Thomas Falbe, nyhedschef, DR

Mobil: 23296221
Telefon: 35204690
E-mail: thf@dr.dk

7 Kommentarer på "DR’s muslimske rollemodel Hawrae Ketabi: Jeg prikker øjnene ud på dig, hvis du brænder koranen"

 1. Endu en islamistisk voldspsykopat, der burde blive hjemme i gedeknepperland!

 2. Hvor er der dog efterhånden rigtig mange af de der mørklødede kulørte skabninger med de efter Koranens lovgivne tillagte Sharia-fuldskæg, der skal vises frem som ‘rollemodeller’ i alle mulige af’sky(æ)gninger. Alene det der stor sorte Sharia-fuldskæg er i sig selv mere end provokerende at skulle se på.
  Hvad der bekymrer mig er når det kommer til at foregå indenfor en eller anden form for autoritets-/myndighedsudøvelse som: Vagter, ledende stillinger indenfor det offentlige eller sågar inden for politiet (den udøvende magt). Det er noget af det mest nedværdigende som en etnisk dansk statsborger at skulle stå model til sådan en demonstrativ magtudøvelse ALT selvf. udført til fulde i Allah’s ånd.
  Allahu Akbar !
  Skræmmende udvikling.

  • Ja, det er skræmmende, at disse personer, der slet ikke burde befinde sig i Danmark, bliver udstyret med stor magt. Jeg er ikke tryg ved det.

  • Fuldstændig enig, nordiclux. Personligt har jeg det ikke godt med at opholde mig et offentligt sted, hvor jeg kan se at vagtpersonalet på stedet tydeligvis er muslimsk. Og så er jeg ligeglad med hvor mange mennesker, der kalder mig “racist” for at have sådan en holdning; det handler om min personlige sikkerhed og en sandsynlighedsudregning af risikoen for at ende som et nummer i en offer-statistik. En statistik, som jeg meget gerne vil undgå at havne i- ISÆR hvis det skyldes muslimske infiltratorer i form af centervagter eller sikkerhedspersonale på et offentligt sted. Det er en situation, som man simpelthen SKAL være for årvågen til at undgå. At blive offer for muslimsk terrorisme pga naivitet og en af andre påduttet falsk sikkerhedsfølelse er ikke just ønskværdigt..

   • Fordrukken Taber | 8. august 2021 ved 23:42 |

    – og der skulle selvfølgelig stå “man skal være for årvågen til at havne i”, ikke “for årvågen til at undgå”.. 🙄🙄

 3. Nej lige netop: For hvad er det egentlig man vil blive autoritets’krænket’ for og evt. frihedsberøvet ud fra ?
  Er det den objektive strafferetslige handling begået imod gældende dansk lovgivning ?
  – eller subjektiv ‘straffeudmåling’ målt ud fra en eller anden lovmæssighed i Koranens(Sharia) skrifter som en fremmed fjendtlig myndigheds person finder moralsk rigtig ‘derefter’ i en for ham ‘passende’ situation ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.